Automatische voerbak, bekijk hier onze Top 17 Beste keuzes.

Looki automatische voerbak. bron foto: Bol.com

Een automatische voerbak voor jouw hond is ideaal, helemaal als je naar je werk moet of wanneer jouw hond zich bijvoorbeeld aan een dieet moet houden.

automatische voerbak
Bron foto: Bol.com

De Top 10 Beste Automatische voerbakken

1. Voerautomaat met Camera en Audio – Automatische Voerbak Kat of Hond 2. Pettadore Nutri View – Voerautomaat Kat/Hond – Smart Met Camera En App – Wit – 3.7 L 3. DKProducts Automatische Voerbak Zwart – Voerautomaat Met App – Smartphone Besturing – Voerinhoud 6 Liter – Voor Katten- en Hondenvoer – Droogvoer – Voedingsschema – WiFi 4. Looki® Slimme Voerautomaat met App – Matzwart – Katten & Honden – Automatisch – Instelbaar Voedingsschema – WIFI – Voerbak zwart 5. Talo Slimme Automatische Voerbak op Wi-Fi – Pet Feeder | Geschikt voor Katten, Kleine en Middelgrote Honden | 3.7 Liter 6. PETKIT® Element SOLO ZWART – Voerautomaat – 3L – Vershoudend – met App 7. PetGoods WiFi Voerautomaat – Ingebouwde Camera & Microfoon – Voerautomaat voor kat of hond – Automatische Voerbak met Smartphone Besturing – Voerinhoud 6 liter 8. PETKIT® Fresh Element Infinity – Voerautomaat – 5L – Vershoudend – met App 9. More To Wish – Automatische voerbak – Voerautomaat – Voerdispenser – katten en honden – 6 liter – Zwart – instelbaar voedingsschema – met stemopname – geen internet nodig! 10. PD-S77 Automatische Voerbak voor Katten, Honden en andere Huisdieren | Instelbaar Voedingsschema voor je Huisdier 11. Quality4Less™ | Automatische Voerbak Kat & Hond – Voerautomaat 12. Petrust – Automatische Voerbak – Wifi voerautomaat – Pet Feeder – Slimme voerautomaat met app – Voerdispenser – Voerautomaat voor kat of hond – Smartphone besturing – Instelbaar voedingsschema – WIFI – Voerinhoud 6 liter 13. Automatische Voerbak voor Kat en Hond – Voerautomaat met Camera, App en WiFi – Voederbak – Incl. Gratis E-Book 14. PetHero 3 Automatische Voerbak Zwart – Met verstelbare camera – Voerautomaat voor kat of hond met smartphone besturing – Voerinhoud 6 liter 15. Easyliving – Automatische Voerbak met app, Camera en Audio – 6L – EXTRA drinkbak – Voerbak kat – Voerbak hond – Voerautomaat 16. Pawzle Automatische Voerbak – Voerautomaat – Voederbak Kat & Hond – Camera, App en WiFi – Wit of zwart 17. PETKIT® Eversweet SOLO + Element SOLO ZWART – Drinkfontein Kat – Voerautomaat – Met App

De Top 5 Beste Automatische voerbakken

In deze blog gaan we kijken naar welke automatische voerbakken de beste reviews hebben en welke van de beste kwaliteit zijn.

1. Pettadore Nutri View – Voerautomaat Kat/Hond – Smart Met Camera En App – Wit – 3.7 L

De Pettadore Nutri View scoort 4,7 sterren van de 168 reviews bij Bol.com. Deze voerautomaat is gemakkelijk in te stellen, heeft een handige app, een camera met nachtmodus en een speaker zodat je ook kunt praten met jouw hond.

De inhoud is 3.7 liter en je kunt een voedingsplan instellen, maar je kan ook via de app brokjes geven. Wanneer het apparaat zelf brokjes afgeeft op de ingestelde momenten dan gaat er een belletje en ontvang je een notificatie via je app.

Verstoppingen zijn niet mogelijk vanwege de lasertechnologie en rotatietechniek.

Deze automatische voerbak is ook zonder app te bedienen en werkt op stroom. Schoonmaken is ook zo gebeurd, want het voedingsreservoir in de Pettadore is een aparte bak, die je er makkelijk uithaalt. Zo kun je de bak schoonmaken en ook meteen de binnenkant van het apparaat.

Mocht je een keer onverwachts later thuis zijn van je werk, dan kan je jouw hond altijd zijn eten geven, zo zit hij nooit zonder. En wanneer je jouw hond mist, kijk je even op de camera, dat maakt je dag weer goed.

2. Looki® Slimme Voerautomaat met App – Matzwart – Katten & Honden – Automatisch – Instelbaar Voedingsschema – WIFI – Voerbak zwart

De Looki® is niet alleen een mooie automatische voerbak maar ook nog eens heel handig. De voerautomaat werkt zowel op stroom als op batterijen en komt met een handige app. Via de app kan je de voermomenten en portiegroottes instellen, maar dit kan je ook handmatig doen.

Looki® heeft een opslagcapaciteit voor 6 liter brokjes, dus je hoeft hem niet dagelijks te vullen. Schoonmaken is ook super makkelijk, want alle onderdelen zijn los te koppelen.

De slimme voerautomaat van Looki scoort maar liefst 5 sterren van 3 reviews bij Bol.com

Met deze mooie automatische voerbak kan je jouw hond elk moment van de dag van zijn eten voorzien, ook als je even zonder jouw hond op stap bent.

3. Quality4Less™ | Automatische Voerbak Kat & Hond – Voerautomaat – Voerbak Huisdieren – Automatische Voederautomaat – Katten voerbak – Honden voerbak

Met zijn unieke design is de Quality4less een fraaie aanwinst voor jouw interieur. Voor jouw hond is deze voerautomaat helemaal top, want hij biedt ruimte aan maar liefst 6 bakjes, waar ieder 60 gram aan voer in kan, zowel brokjes als natvoer.

De Quality4less werkt op batterijen, is gemakkelijk in te stellen en opent een bakje als het etenstijd is voor jouw hond. Het apparaat is gemaakt van kunststof, dus gemakkelijk schoon te maken

De Quality4less automatische voerautomaat krijgt maar liefst 4,6 sterren van 19 reviews bij Bol.com.

Moet jouw hond op gezette tijden eten, of volgt hij een dieet, dan is deze voerautomaat super geschikt voor jullie

4. PetHero 3 Automatische Voerbak Zwart – Met verstelbare camera – Voerautomaat voor kat of hond met smartphone besturing – Voerinhoud 6 liter

Wanneer je de PetHero aanschaft hoef je zeker niet bang te zijn dat jouw hond zonder eten komt te zitten. Deze automatische voerautomaat heeft een voerinhoud van maar liefst 6 liter en werkt op stroom.

De container voor de brokjes heeft een extra sluiting, dus wanneer hij toch een keer om mocht vallen, of je hebt een hele slimme hond, dan gaat de container niet open.

Met de PetHero kan je wel 12 maatlijden per dag inplannen, dat is wat veel, als je niet wil dat je hond te dik wordt, of je moet de porties klein houden.

Met de PetHero kan je opnames maken, als je even een SD kaartje koopt en plaatst en de camera kan draaien, dus je kunt alles goed zien. Hij is bestuurbaar via een app op jouw mobiel. Wanneer je bijna door je 6 liter brokken heen bent krijg je een melding, dus je weet precies wanneer je bij moet vullen.

De voerautomaat heeft ook een “Intelligent Reversal” hierdoor loopt het apparaat nooit vast.

De voerautomaat is door de losse onderdelen gemakkelijk schoon te maken.

De PetHero krijgt 4,7 sterren uit 99 reviews bij Bol.com. Werk jij onregelmatig, heeft jouw hond meerdere kleine porties brokken per dag nodig, of vergeet je jouw hond eten te geven, Koop dan de PetHero en jouw hond hoeft nooit meer zonder brokken te zitten.

5. DKProducts Automatische Voerbak Wit of Zwart – Voerautomaat Met App – Smartphone Besturing – Voerinhoud 6 Liter

Deze automatische voerbak van DKproducts heeft een inhoud van 6 liter en is eenvoudig te bedienen via de handige app. Je kan tot wel 15 maaltijden per dag instellen en wanneer het voer in bakje op is krijg je een melding. Handmatig instellen is ook mogelijk.

Een leuke optie is dat je een boodschap van 10 seconden in kunt spreken voor jouw hond als het eten er aan komt, dat geeft een veilig en fijn gevoel voor jouw hond.

Deze automatische voerbak heeft geen camera en werkt op een Adapter/lichtnet, batterijen. Alle onderdelen zijn los te halen dus schoonmaken is super makkelijk.

De DKproducts Automatische voerbak krijgt maar liefst 4,8 sterren uit 21 reviews bij Bol.com.

Schrokt jouw hond normaal zijn eten op? Geef hem dan deze DKproducts automatische voerbak cadeau en creëer gezonde eetgewoontes voor jouw hond.

Wat is een Automatische voerbak?

Een automatische voerbak is precies wat het woord zegt. Je vult de voerbak met brokjes en stelt een voedingsplan in, op gezette tijden worden er dan brokjes in het voerbakje gedeponeerd. Je kunt de portie grootte instellen en ook aanpassen indien nodig.

Andere automatische etensbakken hebben een rond dienbladontwerp, met verschillende kleine bakjes en een deksel dat slechts één bakje tegelijk kan openen. Op de ingestelde tijd draait de bak mee naar het volgende voerbakje.

Veel automatische voerbakken komen met een handige app, zodat je de voerbak op afstand kan bedienen.

Sommige apparaten hebben zelfs voice recording, dan kan je je hond roepen om te komen eten.

Veel gestelde vragen over Automatische Voerbakken

Waarom zou je een automatische voerbak kopen?

Je kan de porties precies op gewicht klaar maken en op gezette tijden serveren, dit is helemaal goed als jouw hond overgewicht heeft of een speciaal dieet moet volgen. Wanneer je wisseldiensten hebt is een automatische voerbak ook handig, zo kan jouw hond altijd op zijn normale tijden eten krijgen. Misschien maakt jouw hond jouw ‘s-ochtends vroeg wakker omdat hij wil eten, dat probleem is met de automatische voerbak ook opgelost.

Waar let je op bij de aanschaf van een Automatische voerbak?

De inhoud van de voedselcontainer: Wil je dat je het apparaat niet elke dag bij moet vullen kies dan voor een voerbak met een groter reservoir. Kies er in ieder geval eentje die kan voldoen aan de hoeveelheid voedsel die jouw hond per dag nodig heeft.
Op stroom of op batterijen of beiden: Wil je een apparaat dat op stroom werkt of wil je er liever eentje die op batterijen werkt, dat is een keuze. De meeste automatische voerbakken werken op stroom.
Hoeveel eetmomenten kan je instellen: Normaal eet een hond 2 keer per dag, maar als jouw hond een echte schrokker is kan het handig zijn om meerdere keren per dag kleine beetjes te voeren, of wanneer jouw hond een dieet volgt.

Schoonmaken van de automatische voerbak

Ook belangrijk is dat het apparaat gemakkelijk schoon te maken is. Een apparaat waar bij alle onderdelen gemakkelijk los te halen en schoon te maken zijn.

Natvoer of droogvoer automatische voerbak

Veel automatische voerbakken zijn alleen geschikt voor het voeren van brokken, wil jij jouw hond ook graag natvoer geven, zoek dan naar een apparaat dat hier ook geschikt voor is.

Welke functies of snufjes wil je dat het apparaat heeft?

Wil je een apparaat met een app en een camera? Of is alleen een app voor de bediening genoeg omdat je misschien al een huisdiercamera in huis hebt staan. Vindt je het belangrijk dat je wat in kan spreken zodat jouw hond jouw vertrouwde stem hoort? Dit zijn opties die je kunt overwegen in de aanschaf van de automatische voerbak.

Wat zeggen andere gebruikers over de automatische Voerbak.

Soms is het erg behulpzaam om te bekijken wat de reviews zijn over het apparaat. Vaak vindt je duidelijke reviews waar je echt iets aan hebt over de werking van de automatische voerbak, dit kan goed helpen bij de keuze voor de aanschaf.

We zijn aan het einde van deze blog. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen met het maken van een goede keuze voor een automatische voerbak voor honden.

Groetjes Simone & nikita

Deze blogs vindt je vast ook leuk om te lezen

Nikita

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.