Hondenpenning Kopen, bekijk de 15 beste van 2023 [Korting]

beste hondenpenning

Een hondenpenning is één van de eerste producten die je aanschaft voor jouw puppy. Het is toch echt iedere hondeneigenaars nachtmerrie, dat hij zijn hond kwijt raakt. Op een hondenpenning laat je de naam van jouw hond graveren en ook jouw telefoonnummer, dus mocht het ooit voorkomen dat jouw hond wegrent of losschiet of wat dan ook, dat jij altijd snel gevonden kan worden.

De beste en leukste hondenpenningen voor jouw hond, bekijk de Top 15 van 2023

Onderstaand een lijst met 15x de beste hondenpenning van 2023. We letten hierbij op de prijs, de kwaliteit, ervaringen van andere gebruikers en we kijken ook naar de voor- en nadelen van het product, zodat jij de beste beslissing kunt nemen voor de juiste hondenpenning voor jouw hond.

Hondenpenning kopen? Bekijk onze Top 6.

Hierboven heb je een selectie gezien van 15 verschillende hondenpenningen. Zoals je kunt zien zijn er veel verschillende soorten hondenpenningen, bevestigingen en ook het materiaal verschilt per hondenpenning.

Hieronder gaan we kijken naar de 5 beste hondenpenningen, gebaseerd op reviews van gebruikers.

1. Hondenpenning graveren Titanium Bot 40 mm | Goud | Zwart | Zilver

Deze hondenpenning van Sama24 is gemaakt van Titanium en stainless steel, dus van duurzaam materiaal. Het design is echt gemaakt voor honden, een prachtig hondenbotje.

De penning kan aan beide kanten met maar liefst 3 regels gegraveerd worden en is verkrijgbaar in 2 maten, de maat S en L en je kunt kiezen uit de kleuren:
– Goud
– Zilver
– Zwart

Je krijgt een bevestigingsring van 10mm en van 28mm mee geleverd.

Wanneer je deze hondenpenning koopt ontvang je een bevestigingsmail en deze kan je beantwoorden met de tekst die je op de penning gegraveerd wilt hebben.

Op dit moment heeft 1 gebruiker een 5 sterren review gegeven voor deze prachtige hondenpenning.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Bol.com: "Geweldig, Zeer sterk materiaal, mooi en mooi opschrift zeker een aanrader."

2. Keltora hondenpenning Dog Face Large

Super leuk deze RVS hondenpenning van Keltora, met een Dog Face. De afmetingen van deze hondenpenning zijn:  H37mm x B42mm.
De penning kan aan één kant worden gegraveerd, 4 regels, per regel 18 karakters inclusief spaties. 

Je krijgt er ook een RVS ring bijgeleverd, zodat je hem direct aan de halsband van jouw hond kunt bevestigen.

Wanneer je deze hondenpenning koopt ontvang je een bevestigingsmail en deze kan je beantwoorden met de tekst die je op de penning gegraveerd wilt hebben. De levertijd is dan 1 tot 2 werkdagen.

Gebruikers zijn ook tevreden over deze hondenpenning, want hij wordt beoordeeld met 5 van de 5 sterren uit 3 reviews.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Bol.com: "Zeer goed, Ik ben zeer tevreden over dit artikel voor huisdieren. Wat ik vooral goed vind: mooi design, hoge kwaliteit, juiste omvang"

3. Geborduurd Naam- en Telefoonlabel voor AnnyX tuigjes – hondenpenning

Erg mooi deze geborduurde ID tag / hondenpenning voor jouw hond. Hij wordt wel echt gemaakt voor de AnnyX tuigjes, want het label is verkrijgbaar in de stofkleuren van de tuigjes van AnnyX.

De afmetingen dit label zijn circa 7cm x 6cm. En het geborduurde label is voorzien van klittenband, dus het kan ook gewoon om een andere hondentuigje of halsband gedaan worden.

Na bestelling van dit naamlabel, geef je de gewenste tekst en kleuren door.

2 gebruikers hebben dit label beoordeeld met 5 van de 5 sterren bij Bol.com.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Bol.com: "Mooi en duidelijk geborduurd. Handig als je hond onverhoopt zoek raakt."

4. Keltora Hondenpenning Bot

Deze Hondenpenning van Keltora is gemaakt van solide RVS. De penning kan aan twee kanten worden gegraveerd, 3 regels per zijde, per regel 18 karakters inclusief spaties.

Het design van een hondenbotje is leuk en verkrijgbaar in de maten S, M en L, dus zowel voor de kleine hondenrassen als de grote hondenrassen.

Deze hondenpenning krijgt uit 43 reviews maar liefst 4,7 van de 5 sterren bij Bol.com. De enige klacht is een klacht na maar liefst 1.5 jaar gebruik van de penning, dat de tekst dan wat vervaagd, verder zijn alle gebruikers enthousiast.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Bol.com: "Goede service, mooie penning. Mooie penning!
De service was snel en klantvriendelijk. Na bestelling kreeg ik een mail, waarin ik het opschrift kon invullen. Voor en achterkant kunnen twee verschillende teksten zijn (ik heb bijvoorbeeld aan ene kant mijn eigen contact gegevens, en op de andere kant staat mijn partner).
De leverancier heeft me zelfs gebeld, met een verbetering van de tekst! Heel erg vriendelijk en attent."

5. Red Dingo QR hondenpenning 32 mm 06-PP-DB-LG

Red Dingo komt met een lichtgewicht, hoogwaardige aluminium QR penning. QR staat voor Quick Response (snelle reactie)

Achterop deze Hondenpenning staat een QR code, deze kan gescand worden met bijna elke smart telefoon tegenwoordig. Wanneer jij jouw hond bent kwijtgeraakt kan de vinder de QR code scannen. Met het scannen ga je naar de website van Pethub en ziet de vinder gelijk de door jouw ingevoerde informatie zodat hij snel contact met jouw op kan nemen.

De Red Dingo QR penning wordt beoordeeld met 5 van de 5 sterren uit 4 reviews op Bol.com.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Bol.com: "Zeer tevreden. Ik heb een van deze penningen gekocht voor mijn oud-duitse herder pup en ik ben zeer tevreden over de penning. De penning is van goede qualiteit maar met name de website erachter maakt het een top product. Hier kan je alles over het dier inzetten. Contactpersonen. dierenartsen. voedselvoorkeuren en een medisch profiel. Noem het maar op. Ik ga nog twee stuks voor mijn katten bestellen. Het enige nadeel kan slijtage van de QR code zijn. Daar heb ik zelf nog geen last van."

6.Keltora Pets Aluminium penning Botje Green KPBNGR-L – Goedkoopste keuze

Keltora heeft deze hondenpenning in de vorm van een botje gemaakt van aluminium. Deze penning is verkrijgbaar in maar liefst 10 leuke kleurtjes en in 3 verschillende maten, namelijk in de maten: S, M en L.

Uiteraard kan er op de maat S iets minder tekst dan op de maat L, maar jouw belangrijkste gegevens kunnen er zeker op.

De penning wordt geleverd met ring, zodat je de penning aan de halsband kunt hangen. Nadat de bestelling is ontvangen, krijgt je een mail waarin u uw graveergegevens kunt invullen en naar terug kunt sturen, zodat jouw penning gemaakt kan worden.

10 gebruikers hebben een review achter gelaten op bol.com en de gemiddelde score is 4,7 van de 5 sterren.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Bol.com: "Meer dan Top. Ik bestel de penningen al een paar jaar, verschillende kleuren, verschillende afmetingen, ik ben zeer tevreden over deze verkoper, goede communicatie, zeer snelle levering, netjes verpakt, nooit klachten gehad, en dat allemaal voor deze prijs.... hoe kan het zou je denken!! Ik ben fan"

Wat is een Hondenpenning?

Een hondenpenning is een ID tag ofwel een naamplaatje welke je aan de halsband van jouw hong kunt bevestigen. Naast de naam van jouw hond is de meest belangrijke informatie die er op staat jouw contact informatie.

Vaak kun je je mobiele telefoonnummer en/of jouw e-mailadres er op laten graveren. Mocht jij jouw hond dan kwijt zijn geraakt, dan kunnen mensen gemakkelijk contact met jouw opnemen en heb jij jouw hond snel weer terug.

De meeste honden zijn ook voorzien van een chip, maar, laten we hopen dat het nooit gebeurd, mocht jouw hond wegrennen of weglopen, dan is een hondenpenning super makkelijk voor degene die jouw hond vindt. Een chip moet namelijk uitgelezen worden met een speciaal apparaat en dat heeft normaal gesproken niemand standaard bij zich of in huis.

hondenpenning

Veel gestelde vragen over een hondenpenning.

Nu je weet wat een hondenpenning is, begrijpen wij het als er toch nog wat vragen zijn over een hondenpenning. De meest gestelde proberen wij hieronder te beantwoorden.

Waar moet je op letten als je een goede hondenpenning wilt kopen

  • De juiste grote van de penning voor jouw hond. Een te grote hondenpenning bij een klein hondje zit alleen maar in de weg of het zit jouw hondje in de weg.
  • Welke informatie wil je er op kwijt? Wil je dat er gegevens op gegraveerd worden dan moet je sowieso kiezen voor materiaal waarop gegraveerd kan worden.
  • De mogelijkheid dat je er tekst op kan laten graveren, want dit is duurzamer dan wanneer het er op gedrukt is.
  • Het materiaal van de honden penning, metalen, rvs of aluminium penningen zijn duurzamer dan wanneer ze van plastic gemaakt zijn. Plastic gaat ook sneller stuk.

Wat moet ik op een hondenpenning laten graveren?

Het belangrijkste is jouw contactinformatie, of van degene met wie men contact op moet nemen als jou hond vermist is en gevonden.
De naam van jouw hond is ook handig, helemaal voor de vinder, zo bouwt hij sneller een beetje een band op met jouw hond, die waarschijnlijk wel van slag af is.

Wat is de beste hondenpenning?

In deze blogs hebben wij onderzoek gedaan naar de beste hondenpenningen die er zijn. We geven je meerdere opties in onze koopgids hierboven.

Video met voorbeelden van wat je op een hondenpenning kunt laten graveren

Waarom zou ik een honden penning kopen, mijn hond is gechipt.

Allereerst heel goed dat jouw hond gechipt is, maar een chip is minder makkelijk te lezen voor een vinder, mocht jouw hond een keer ontsnapt zijn.

Wanneer jouw hond alleen een chip heeft, moet een vinder eerst naar een dierenarts of de dierenambulance bellen, dit kan iemand ook teveel gedoe vinden.

Terwijl met een hondenpenning de vinder direct en gemakkelijk contact met jouw op kan nemen. Een hondenpenning laat ook meteen zien dat de hond geen zwerver is en dat hij gemist wordt door iemand.

Hoe bevestig ik de hondenpenning aan het hondentuigje of de halsband?

Bijna alle naamplaatjes worden geleverd met een ring waaraan je de penning kan hangen en vervolgens aan de bevestigingsring van de halsband of het tuigje vast kunt maken.

Wanneer er bij jouw naamplaatje geen ring geleverd is, koop dan een goede sleutelring, want het is wel belangrijk dat de penning goed blijft zitten.

Waarom LovingYourDog vertrouwen om de Beste hondenpenning te kopen?

Expertise in hondenproducten

Als je op zoek bent naar het beste hondenpenning voor jouw trouwe viervoeter, dan is het belangrijk om te vertrouwen op een betrouwbare bron. LovingYourDog heeft een team van experts in huis die zich dagelijks bezighouden met het testen en beoordelen van hondenproducten. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van de beste honden penningen op de markt.

Klantreviews en beoordelingen

Naast de expertise van LovingYourDog, kun je ook vertrouwen op de ervaringen van andere hondenbezitters. Op de website van LovingYourDog vind je talloze klantreviews en beoordelingen van honden penningen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de ervaringen van andere hondenbezitters en kun je beter bepalen welke penning het beste bij jouw hond past.


We zijn aan het einde van deze blog, ik hoop dat de jullie kunnen slagen voor een goed en vooral leuke hondenpenning.

Laten we hopen dat hij nooit gebruikt hoeft te worden, dus dat jij je hond nooit kwijtraakt, want dat is toch je grootste nachtmerrie! Moet er niet aan denken.

Groetjes Simone & nikita
Website | + berichten

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Shop producten voor honden

Simone

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.