Kerst speelgoed hond: 15 Echt leuke speeltjes [Korting]

kerst speelgoed hond - zippy paws

Kerst voor de meeste de gezelligste tijd van het jaar. Kerst speelgoed voor jouw hond maakt kerst nog leuker. Er zijn namelijk veel vrolijke kerst speeltjes voor honden te koop.

In dit artikel gaan we kijken naar het allerleukste kerst hondenspeelgoed. Verwen jouw hond met een super kerst speeltje onder de kerstboom.

15x het leukste Kerst speelgoed hond

Wij hebben product gedaan naar het allerleukste kerst speelgoed voor honden. We hebben hierbij gelet op de prijs, de kwaliteit en de beoordelingen van andere hondeneigenaren.

Onderstaande lijst is gesorteerd op prijs van laag naar hoog.

5x onze favoriet in Kerst hondenspeelgoed

Misschien heb je al een keuze kunnen maken voor het beste kerst speelgoed voor jouw hond, nu je de uitgebreide lijst hebt gezien. Indien dat nog niet zo is lichten we er hieronder nog 5 voor je uit, om jouw te helpen om de beste keuze te maken.

1. Takefuns 2 STKS Kerst Hond Piepend speelgoed – kerst hondenspeelgoed

Ze zijn toch super schattig, deze 2 kerst speeltjes van Takefuns. Dit schattige kerst hondenspeelgoed is 20 x 13 cm groot.

De twee kerst speeltjes zijn gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal, zacht, veilig en duurzaam en bevatten een pieper om het spelen nog uitdagender te maken.

Zijn ze vies, geen probleem ze mogen in de wasmachine gewassen worden.

⭐⭐⭐⭐⭐ review van Amazon: "Het belangrijkste is om je hond een plezier te doen. Ik ben erg blij met dit speeltje.
Mijn babyhond is erg blij met dit speelgoed en natuurlijk speelt
ze in het kerstthema als een meisje met.. Bovendien is de levering supersnel,
ik raad zijn speelgoed aan voor onze beste metgezellen."

2. Kerst speelgoed hond – Trixie Pluche kerstknuffel – 18-29 cm

Deze pluche hondenballen van Trixie zijn helemaal in de kerstsfeer. Ze zijn er in verschillende soorten, zo heb je een sneeuwpop, een kerstman of een rendier. Het is een verassing voor jouw hond welke hij geleverd krijgt.

Dit leuke kerst speelgoed voor jouw hond heeft voetjes, een hoofdeksel en een uitdagende pieper. Super leuk om samen een apporteer spelletje mee te doen, maar jouw hond zal zich er zeker ook alleen mee vermaken.

De kerstspeeltjes zijn 18-29 cm groot.

⭐⭐⭐⭐⭐ review van Bol.com: "Leuk. Leuk speeltje voor de hond"

3. Zippy Paws – Intelligentie spel – Kerst hondenspeelgoed

Ohhhh, zo leuk dit intelligentie kerst speelgoed voor jouw hond van Zippy Paws. Je kunt meerdere varianten kopen, allemaal in de kerstsfeer.

Jouw hond zal veel plezier beleven aan dit super leuke hondenspeelgoed. De bedoeling is dat hij de speeltjes uit de boomstam, kerstboom of het huisje haalt.

Deze eekhoorntjes, kerst ballen of gingerbread figuurtjes bevatten piepertje, om het helemaal super interessant voor jouw hond te maken om ze er uit te halen.

Je kunt dit speelgoed nog leuker maken door er brokjes in te verstoppen of een lekker hondensnoepje.

Schattige Happy Howlidays video from ZippyPaws!

4. 3 stuks kerst hondenspeelgoed, suikerstok, hondenkauwspeelgoed

Geweldig deze 3 kerst snoepstokken van Sunshine Smile gemaakt van 100% natuurlijke katoenvezels. Dit kerst touw speelgoed voor honden is speciaal ontworpen om tandplak te bestrijden, de tanden van je hond schoon te houden en het tandvlees tegen ziekten te beschermen.

Voor honden die graag kauwen is dit speelgoed echt geweldig, maar ook om samen een potje touwtrekken te doen.

⭐⭐⭐⭐⭐ review van Amazon: "Speelgoed voor honden. De honden die het speelgoed voor Kerstmis hebben gekregen zijn erg blij."

5. Petface Kerst Stix Freddi hond speelgoed, Rendier Bruin, kerst hondenspeelgoed

Perfect kerst speelgoed voor kleine hondjes en puppy’s, maar grotere honden vinden de Petface Rendier Cord Toy ook erg leuk. Hoe kan het ook anders, hij ziet er super schattig uit met die rendier oortjes en dat rode sjaaltje.

Dit schattige rendiertje wordt al snel het beste vriendje van jouw hondje. Dus maak de kerst onvergetelijk dit jaar voor jouw pup met deze lieve corduroy knuffel!

⭐⭐⭐⭐⭐ review van Amazon: "Gekocht voor kerstkous. Gekocht voor de puppy van mijn zoon voor Kerstmis. Ik weet niet zeker hoe lang het zal duren. Maar ziet er schattig uit."

Wat is Kerst hondenspeelgoed ?

Kerst hondenspeelgoed is hondenspeelgoed in een kerstjasje. Het speelgoed is helemaal uitgevoerd in de kerstsfeer.

Waarom zou je kerst hondenspeelgoed kopen?

Eigenlijk gewoon omdat het leuk is en jouw hond heeft speelgoed nodig. Wat is er leuker dan een pakje onder de boom met geweldig leuk kerst speelgoed voor jouw hond? Dat maakt kerst vieren helemaal compleet toch.

En je hebt de leukste kerst speeltjes voor honden. Zo heb je gaaf intelligentie kerst speelgoed voor honden, maar ook kerst speeltjes met een piep, of kerst speeltjes om lekker samen een trekspelletje mee te doen.

hond met kerst speelgoed

Waar moet je op letten als je kerst hondenspeelgoed gaat kopen?

Wanneer je op goed gaat naar een kerst speeltje voor je eigen hond of dat je honden kerst hondenspeelgoed als cadeau wilt geven. Er zijn een aantal punten waar je even rekening mee moet houden, we nemen ze hieronder even door.

Wat vind jouw hond leuk speelgoed?

Vaak denken we dat alle honden balletjes wel leuk vinden, maar mijn twee honden lijken al moe te worden wanneer ze achter een balletje aan moeten rennen, laat staan dat ze het mee terug nemen. Bedenk dus eerst goed van welk speelgoed jouw hond of de hond van vrienden echt gelukkig wordt, voordat je het kerst speelgoed koopt.

Mijn honden zijn bijvoorbeeld gek op hondenpuzzels of snuffelmatten.

De prijs en de kwaliteit van het kerst speelgoed voor jouw hond

Alhoewel we onze honden allemaal graag verwennen, hoeft het ook geen klauwen vol met geld te kosten. Helemaal als je het kerstspeelgoed van jouw hond na de kerstdagen weer opruimt.

De kwaliteit is wel belangrijk, het moet niet snel stuk zijn en wel van duurzaam materiaal gemaakt zijn.

De levertijd

Wanneer je wilt dat kerst hondenspeelgoed op tijd voor kerst in huis is, is het belangrijk om wel op de levertijd te letten voordat je besteld. Rond de kerst periode hebben de bezorgdiensten het druk, dus het is misschien beter om de kerst speeltjes op tijd te bestellen.

Beoordelingen van andere hondeneigenaren

Beoordelingen zijn altijd goed om door te lezen. Hondeneigenaren die tevreden zijn over het kerst speelgoed dat ze voor hun hond hebben gekocht laten dit meestal weten in hun beoordeling, tezamen met wat ze en hun hond er zo leuk aan vinden. Is een hondeneigenaar niet tevreden over de aankoop, dan wordt dit vaak ook duidelijk vermeld in de beoordeling, tezamen met de reden van het niet leuk vinden van het speeltje. Beoordelingen kunnen je daarom goed helpen met het maken van de beste beslissing.

Veel gestelde vragen over kerst hondenspeelgoed

kerst kauwspeelgoed hond

Na het zien van de vele verschillende soorten kerst speeltjes voor honden, begrijpen wij het dat er nog wel een aantal vragen zijn. Hieronder proberen wij de meest gestelde vragen over kerst speelgoed voor een hond te beantwoorden. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stel hem gerust in de reacties hieronder.

Wat zijn Populaire kerstspeeltjes voor honden?

Kerst hondenspeelgoed is erg populair tijdens de feestdagen.

 • Er zijn verschillende soorten kerstknuffels beschikbaar in de vorm van rendieren, kerstmannen en sneeuwpoppen. Deze knuffels zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om mee te slapen.
 • Een ander populair kerstspeeltje voor honden zijn de kauwspeeltjes in kerstthema, zoals botjes met rendiergewei of kerstsokken. Deze speeltjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en kunnen lang meegaan.
 • Daarnaast zijn er ook interactieve speeltjes, zoals een kerstbal die geluid maakt als er tegenaan wordt gestoten. Dit soort speeltjes zorgen voor extra uitdaging en stimulatie voor de hond.
 • Puzzelspeelgoed waarbij de hond kerstkoekjes uit een kerstboom moet zien te krijgen is ook een populaire optie. Dit type speelgoed zorgt voor mentale stimulatie en helpt bij het trainen van de hersenen van de hond.
 • Verkleedkleding voor honden, zoals een kerstmanpakje of rendiergewei, is ook een leuk idee om de hond in de kerstsfeer te brengen.
 • Tot slot zijn er snoepjeskalenders waarbij honden elke dag tot kerst een nieuw snoepje krijgen. Dit is niet alleen een leuke manier om de hond te verwennen, maar ook om de hond te helpen bij het leren van discipline en geduld.

Kortom, er zijn genoeg opties als het gaat om kerstspeeltjes voor honden. Het is belangrijk om te kijken naar de behoeften en interesses van de hond bij het kiezen van het juiste speelgoed.

Wat zijn de voordelen van kerst hondenspeelgoed?

Kerst speelgoed voor honden heeft vele voordelen.

 • Ten eerste zorgt het ervoor dat de hond vermaakt wordt en voorkomt het verveling. Dit is belangrijk omdat honden die zich vervelen vaak ongewenst gedrag vertonen.
 • Daarnaast kan kerst speelgoed helpen bij het verminderen van angst en stress bij de hond.
 • Een ander voordeel van kerst hondenspeelgoed is dat het fysieke activiteit en beweging stimuleert. Dit is vooral belangrijk voor honden die niet veel buiten komen of weinig beweging krijgen.
 • Het kan ook helpen bij het verbeteren van het kauwgedrag van de hond. Veel honden hebben de neiging om op dingen te kauwen die niet bedoeld zijn om op te kauwen, maar met kerst speelgoed kan dit probleem worden verminderd.
 • Een ander voordeel van kerst speelgoed voor honden is dat het de band tussen baasje en hond kan versterken. Door samen met de hond te spelen en plezier te maken, kan er een hechtere band ontstaan.
 • Bovendien kan het aanleren van nieuwe trucjes en commando’s met behulp van kerst speelgoed een leuke en effectieve manier zijn om de hond nieuwe dingen te leren.

Kortom, kerst speelgoed voor honden heeft vele voordelen en kan bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de hond. Of het nu gaat om het verminderen van stress, het stimuleren van fysieke activiteit of het versterken van de band tussen baasje en hond, kerst hondenspeelgoed is een geweldige toevoeging aan het leven van elke hond.

Wat is het Beste kerst hondenspeelgoed?

Het beste kerst speelgoed voor honden is het speelgoed waar een hond blij van wordt en waar hij graag mee speelt. En dat verschilt per hond, de ene hond houdt van touwspeelgoed terwijl de andere verzot is op balletjes. Mijn honden zijn gek op intelligentie spelletjes.

Vinden honden kerst leuk?

De meeste honden vinden de sfeer leuk, omdat wij hondenbaasjes met kerst vaak vrolijk zijn. Er komt visite, er worden cadeautjes uitgepakt. Honden vinden het zeker leuk om daar aan mee te doen en helemaal als ze hun eigen kerst speelgoed krijgen.

Welk speelgoed vinden honden leuk?

Dat ligt ook weer aan jouw hond, maar veel honden vinden pluche speelgoed leuk, hondenpuzzels, snuffelmatten, touwspeelgoed, ballen, lik matten, snackballen en dat soort dingen. Er is zoveel verschillend hondenspeelgoed te koop. Er zit voor elke hond wel iets tussen waar hij echt heel blij van wordt.

Hoeveel hondeneigenaren geven hun hond een cadeautje voor de kerst?

Honden horen echt bij de familie voor bijna alle hondeneigenaren. Op dit moment geeft zeker 60% van alle hondeneigenaren hun hond ook een cadeautje voor kerst. Opa’s en oma’s nemen ook steeds vaker een cadeautje mee voor het hondenkind van hun kinderen.


We zijn aan het einde van dit artikel. We hopen dat jullie het een leuk artikel vinden en geslaagd zijn voor super leuk kerst speelgoed voor jullie hond.

Groetjes Simone & nikita

Simone

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.