Hondenpoepzakjes: 20x de beste van 2022 [Korting]

Organische hondenpoepzakjes met dispenser Composteerbare hondenpoepzakjes met dispenser 100% biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes met riemhouder (120 zakken: 8 rollen + 1 dispenser)

Wanneer je een hond hebt, heb je hondenpoepzakjes nodig. Het is niet het leukste product voor honden, maar je houdt de buurt poepvrij en je buren happy.

In dit artikel gaan we hebben over de beste hondenpoepzakjes en we kijken naar het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk of gewoon van plastic.

Lijst met de 12 beste milieu vriendelijke hondenpoepzakjes van 2022 bij Bol.com

Onderstaand een lijst met 18x het beste milieu vriendelijke poepzakje van 2022 bij Bol.com. We letten hierbij op de prijs, de kwaliteit, ervaringen van andere gebruikers en, zodat jij de beste beslissing kunt nemen voor een een goed biologisch afbreekbaar hondenpoepzakje.

Bekijk de 8 beste hondenpoepzakjes bij Amazon.nl

Wij hebben ons product onderzoek naar het beste biologisch afbreekbare hondenpoepzakje ook gedaan bij Amazon.nl. Onderstaande lijst bevat de 5 allerbeste milieu vriendelijke hondenpoepzakjes bij Amazon.nl

1 used from €12,99
as of augustus 13, 2022 3:11 pm
Amazon.nl
€8,99
2 new from €8,99
as of augustus 13, 2022 3:11 pm
Amazon.nl
Last updated on augustus 13, 2022 3:11 pm

Onze Top 5 Beste Biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes van 2022

Misschien heb je al een keuze gemaakt voor het beste hondenpoepzakje na het zien van de bovenstaande lijstjes? Toch nog niet geslaagd? Hieronder een top 5 van onze absolute favoriete biologisch afbreekbare poepzakjes voor honden.

1. Rde Topic 100% Biologisch Afbreekbare Hondenpoepzakjes 300 Stuks met Heerlijke geur

De hondenpoepzakjes van RDE Topic zijn groot en extra sterk, daarnaast ruiken ze ook nog eens lekker, door het toegevoegde lavendel geurtje. Het hondenpoepzakjes is ook 100% biologisch afbreekbaar, wat weer goed is voor het milieu.

De kwaliteit is echt goed, je hoeft niet bang te zijn dat het poepzakje scheurt als je de poep aan het opruimen bent. Deze poepzakjes zijn gemaakt van duurzaam bamboe.

Hondeneigenaren zijn ook enthousiast over de Rde Topic poepzakjes, want de gemiddelde beoordeling is 4.8 van 5 sterren bij Bol.com.

5 sterren review van Bol.com: "Stevig en Duurzaam. Fijne zakjes, stevig en ze houden de stank ook buiten. Andere biologisch afbreekbare zakjes scheurden bij mij."

2. 100% biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes met dispenser

1 used from €12,99
as of augustus 13, 2022 3:11 pm
Amazon.nl
€8,99
2 new from €8,99
as of augustus 13, 2022 3:11 pm
Amazon.nl
Last updated on augustus 13, 2022 3:11 pm

Deze prettige hondenpoepzakjes van All Pets United zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze zijn gemaakt van milieu vriendelijk maiszetmeel.

Bij de poepzakjes krijg je gratis een handig dispenser welke je aan je broekriem vast kunt maken, zo grijp je nooit meer mis, wanneer je poep op moet ruimen.

All pets United garandeert dat de poepzakjes extreem scheurbestendig zijn. Mocht jouw poepzakje wel scheuren dan krijg je, wanneer je dit binnen 30 dagen na jouw aankoop meldt, je geld terug.

Hondeneigenaren zijn ook tevreden over de poepzakjes van All Pets United en geven deze gemiddeld 4.5 van de 5 sterren bij Amazon.

5 sterren review van Amazon: "Goede KB. We zijn erg blij met de kwaliteit! Ze hebben ze nu voor de tweede keer gekocht - perfect voor de zaken van onze Beagle. ?"

3. Earth Rated Poepzakjes Lavendel 8 x 15 st

Deze hondenpoepzakjes van Earth Rated zijn volledig gemaakt van gerecycled materiaal en ze zijn 100% biologisch afbreekbaar. Zelfs de binnenrol is gemaakt van gerecycled materiaal.

De poepzakjes zijn van een sterke kwaliteit en hebben een heerlijke lavendel geur. Je kunt de Earth rated poepzakjes in verschillende verpakkingshoeveelheden kopen, de prijs wordt goedkoper als je er meer koopt.

Hondeneigenaren zijn ook goed te spreken over de Earth rated poepzakjes en beoordelen deze met gemiddeld 4.8 van de 5 sterren bij Bol.com

5 sterren review van Bol.com: "Stevige poepzakjes. Stevig, vrij groot en fijne geur.

Engelstalige Product video van de Earth Rated hondenpoepzakjes

4. Afbreekbare Hondenpoepzakjes – 100% Biologisch Afbreekbaar

Deze hondenpoepzakjes in vrolijke kleuren maken het opruimen van de hondenpoep net iets leuker.

De poepzakjes zijn sterk, 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van Maïszetmeel. Maïszetmeel is biologisch afbreekbaar en voldoet aan de Europese richtlijnen voor composteerbaarheid. Hierdoor mag dit poepzakje met inhoud gewoon in de groene container.

Andere hondeneigenaren zijn ook zeer tevreden over deze vrolijk gekleurde poepzakjes, want de gemiddelde beoordeling is 5 van de 5 sterren bij Bol.com.

5 sterren review van Bol.com: "Goed. Mooi biologisch afbreekbaar, dus toch wat beter voor het milieu.
Klein pakket dat in de brievenbus paste."

5. Pippa & Max Biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes

De hondenpoepzakjes van Pippa & Max zijn de op dit moment de dikste poepzakjes die er op de markt zijn. Je krijgt maar liefst 750 poepzakjes en een handige dispenser.

De poepzakjes zijn gemaakt van volledig biologisch afbreekbaar materiaal en EPI-technologie in het plastic. Dit betekent dat de poep van jouw hond en de poepzak na verloop van tijd op natuurlijke wijze zullen afbreken.

Hondeneigenaren om Amazon zijn goed te spreken over de Pippa & Max poepzakjes en beoordelen deze met gemiddeld 4.4 van de 5 sterren bij Amazon wereldwijd.

5 sterren review van Amazon: "Briljant. We hebben een bedrijf voor dierenverzorging, dus gebruik veel. We houden ervan dat ze milieuvriendelijk zijn en tegelijkertijd sterk zijn"

Veel gestelde vragen over hondenpoepzakjes

Nu je gezien hebt hoeveel verschillende soorten hondenpoepzakjes er zijn, begrijpen wij dat er nog best wat vragen zijn over de poepzakjes. De meest gestelde vragen zullen wij hieronder proberen te beantwoorden.

Wat zijn hondenpoepzakjes?

Wanneer je een hond hebt, heb je ook hondenpoepzakjes nodig. Een poepzakje is een zakje wat steviger is dan een boterhamzakje. Het is een zakje wat speciaal ontworpen is om de poep van jouw hond op te ruimen.

De opening is groot genoeg dat jouw hand er makkelijk inpast en het materiaal is sterk genoeg, zodat het zakje niet (of niet snel) scheurt wanneer je de poep oppakt. Ook is het zakje groot genoeg om er hierna gemakkelijk een knoop in te leggen, zodat je het niet open mee hoeft te nemen.

In Nederland is het op veel plekken verplicht om de poep van jouw hond op te ruimen.

Wat zijn 100% biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes?

Wanneer er bij vermeld staat dat de hondenpoepzakjes 100% biologisch afbreekbaar zijn, houdt dit in dat ze van een materiaal gemaakt zijn wat op een natuurlijke wijze afgebroken kan worden  door schimmels en bacteriën.

Wanneer het niet bij het product vermeld staat, mag het niet in de groene container gegooid worden, maar moet het in de afvalcontainer gegooid worden.

Wat zijn milieu vriendelijk hondenpoepzakjes?

Echt milieu vriendelijke hondenpoepzakjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ook dit staat vaak vermeld in de omschrijving van de poepzakjes.

Waar let je op bij het kopen van hondenpoepzakjes?

Er zijn wel een aantal punten waar je op kunt letten bij het kopen van hondenpoepzakjes.

100% biologisch afbreekbaar

We willen allemaal doen wat goed is voor het milieu, dus kies voor hondenpoepzakjes die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Vermijd plastic poepzakjes, deze zijn slecht voor het mileu.

Hondenpoepzakjes gemaakt van gerecycled materiaal

Hondenpoepzakjes welke gemaakt zijn van gerecycled materiaal zijn het meest milieu vriendelijk. Het is dus aan te raden om deze te kopen.

Poepzakjes met of zonder geur

Hoe je van je hond, maar vindt je die poep geur toch echt wel een dingetje, koop dan hondenpoepzakjes met een lekker geurtje er aan. Zo wordt het opruimen van de hondenpoep net iets leuker.

De verpakkingsinhoud

Wanneer je grootverpakkingen hondenpoepzakjes koopt ben je voordeliger uit dan wanneer je 1 rolletje koopt, dus als je op de prijs wilt letten, kan je beter meteen een grootverpakking poepzakjes in slaan. Ze komen toch wel op 🙂

Beoordelingen van andere hondeneigenaren

Beoordelingen kunnen je goed helpen bij het maken van de keuze voor het beste hondenpoepzakje. Hondeneigenaren die super tevreden zijn over hun aankoop, laten dit graag weten en benoemen dan ook de pluspunten van de poepzak. Wanneer er ook minpunten aan het product zijn worden deze meestal ook goed beschreven. Lees de beoordelingen dus even goed door, voordat je een keuze maakt.

Waar heb je hondenpoepzakjes nodig?

Op veel plaatsen in Nederland (en andere landen) is het verplicht om de poep van jouw hond op te ruimen. Het is ook wel zo netjes voor jouw omgeving.

Het niet bij je dragen van hondenpoepzakjes en het niet opruimen van hondenpoep kan er in het ergste geval voor zorgen dat je een boete krijgt.

Hoe gebruik je hondenpoepzakjes?

De makkelijkste manier om hondenpoepzakjes te gebruiken is door je hand in het poepzakje te steken. Vervolgens pak je de poep op en nu trek je het poepzakje over je hand heen en knoop je het dicht.


We zijn aan het einde van dit artikel. We hopen dat jullie het leuk vonden en geslaagd zijn voor de beste biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes.

Groetjes Simone & nikita

Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen:

Nikita

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.