Puppy Knuffel Kopen: De Top 25 Beste van 2023 [Korting]

puppy knuffel

Een puppy knuffel is niet alleen heel leuk om te geven aan jouw puppy, maar ook nog eens heel handig wanneer je hem eerst aan de fokker geeft. De fokker kan de knuffel dan in het nest leggen, zodat de nestgeur goed door de puppy knuffel wordt opgevangen.

Wanneer jouw puppy dan thuis bij jouw is, heeft hij toch nog even lekker die vertrouwde geur van zijn moeder en broers en zusjes bij zich, zo voelt hij zich minder alleen.

15x de Beste Puppy Knuffel van 2023 bij Bol.com

Onderstaande lijst hebben wij samengesteld door de best beoordeelde puppy knuffels voor jouw pup van 2023 bij Bol.com te bekijken. We hebben hierbij gelet op de kwaliteit, de prijs en de beoordelingen van andere hondeneigenaren, zodat jij de beste knuffel voor jouw puppy kunt kopen.

10x de Beste Puppy Knuffel van 2023 bij Amazon.nl

We hebben ons product onderzoek ook gedaan bij Amazon.nl. Onderstaande lijst bevat de 10 best beoordeelde puppy knuffels van 2023 bij Amazon.nl.

€21,99
6 new from €19,90
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€16,36
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€8,43
€9,09
2 new from €8,31
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€23,76
€28,29
2 new from €23,52
1 used from €13,50
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€29,99
3 new from €29,99
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€7,74
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€18,68
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€22,60
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€13,99
3 new from €12,84
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
Last updated on november 27, 2023 6:18 am

3x onze favoriete Puppy knuffel

Waarschijnlijk ben je na het zien van de bovenstaande lijstjes al geslaagd voor een leuke puppy knuffel. Nog niet geslaagd, geen probleem. Hieronder vind je onze top 5 leukste knuffels voor jouw pup. We hebben hierbij gelet op de prijs, de kwaliteit en de beoordelingen van andere hondeneigenaren.

1. AFP Little Buddy Blanky Elephant

All For Paws super schattig knisperend knuffeldoekje. Het doekje is lekker zacht, knisperd en heeft ook een zacht piep geluidje, wat zorgt dat het knuffeldoekje nog leuker wordt om mee te spelen.

Er kan heerlijk gekauwd worden op dit zachte knuffeldoekje en het is niet zo zwaar dus jouw puppy kan het overal mee naar toe nemen.

⭐⭐⭐⭐⭐ review van Bol.com: "Mijn puppie is er blij mee! Het is een heel leuk speeltje! Een hard stuk om de jeukende tandjes te ontlasten, een zacht piepend geluidje dat niet afschrikt en wat aanhangsels waar mijn puppie dol op is."

2. Vitakraft Safari olifant – puppy knuffel

€7,74
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
Last updated on november 27, 2023 6:18 am

Deze olifant van Vitakraft is heerlijk zacht, gemaakt van hoogwaardig corduroy en voorzien van een pieper. De piep stimuleert het speelgedrag van jouw puppy.

De olifant heeft een grootte van ongeveer 17,5 cm, dus de ideale afmeting voor een puppy knuffel.

Samenvatting ⭐⭐⭐⭐⭐ reviews van Amazon: De Vitakraft Safari olifant heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5 sterren op Amazon. Veel gebruikers prijzen de effectiviteit van dit product, omdat het hun hond helpt bij het beschermen en verzorgen van de poten. Daarnaast wordt de hoge kwaliteit van de olifant benadrukt, waardoor het duurzaam is en lang meegaat. De goede prijs-kwaliteitverhouding wordt ook geroemd, aangezien de olifant betaalbaar is en toch uitstekende resultaten levert. Gebruikers vinden het ook prettig dat de olifant makkelijk in gebruik is, waardoor ze snel en eenvoudig de poten van hun hond kunnen verzorgen. Tot slot wordt de snelle levering van het product genoemd als een positief aspect.

3. Knuffel met Hartslag Speciaal voor Puppy’s – Snuggle Heart Beat Puppy

Deze puppy knuffel heeft een hartslag en een zakje wat je op kunt warmen in de magnetron, hierdoor wordt door de warmte en de hartslag wordt de intimiteit van de moeder gecreëerd.

Hierdoor voelt jouw puppy zichzelf veilig en minder alleen, want het is toch wennen en spannend als je net bij je moeder en eventuele broertjes en zusjes bent weggehaald.

Wil je het extra veilig en vertrouwd maken voor jouw puppy, vraag de fokker dan of hij de Snuggle puppy in het nest bij de puppy’s legt, voordat jij jouw puppy mag ophalen. Op deze manier zit de nestgeur aan de Snuggle puppy, wat jouw hondje een veilig en vertrouwd gevoel geeft.

De Snuggle puppy is wasbaar, zonder het hartje en verwarmende zakje. Werkt op 2 AAA-Batterijen (zijn niet inbegrepen)

⭐⭐⭐⭐⭐ review van Bol.com: “Topper. Sinds een jaar een hondje met rugzakje van inmiddels 11 jaar die eigenlijk niet alleen kan blijven af en toe. Huilen blaffen helemaal door het dolle als ze een 3 uur alleen was geweest
Nu is ze erg relaxed als ze even alleen is geweest. Geen overspannen piepend hondje meer
We zijn er heel blij mee en de levering was erg snel.”

Wat is een puppy knuffel?

Een puppy knuffels is niets anders dan een knuffel speciaal gemaakt voor puppy’s. Je kunt het vergelijken met een knuffel voor baby’s en kinderen.

Deze knuffels zijn er in verschillende maten, dus voor elke hondenras is er wel een geschikte knuffel te vinden.

Waarom zou je een puppy knuffel kopen?

Kleine pups zijn gek op knuffels. Hieronder bespreken we een aantal redenen waar om het en goed idee is om een puppy knuffel te kopen.

Een puppy knuffel kan helpen bij verlatingsangst

Puppy’s nemen hun knuffel graag overal mee naar toe, ze slapen er ook vaak me. Een knuffel geeft jouw hondje een veilig gevoel en het gevoel dat hij niet alleen is. Een knuffel met een hartslag is helemaal geweldig voor hondjes die niet alleen kunnen zijn. Door de hartslag in de knuffel heeft jouw puppy het idee dat zijn mama bij hem is.

Een puppy knuffel is lekker zacht om in te bijten

De tandjes van jouw puppy moeten nog wisselen, maar het hele bekkie jeukt wel. Een puppy knuffel is heerlijk zacht om op te kauwen en toch die jeuk te stillen.

Vang de nestgeur op met een puppy knuffel

Een puppy knuffel is ok perfect om aan de fokker te geven voordat je jouw puppy mag ophalen. De fokker kan de knuffel dan in het nest leggen, zo komen alle vertrouwde geurtjes aan de knuffel te zitten. Wanneer jij jouw puppy dan ophaalt, heeft hij een knuffeltje met de geur van zijn moeder, broertjes en zusjes er aan, dit geeft jouw puppy een veilig gevoel.

Knuffels kunnen het beste vriendje worden van jouw puppy

Puppy’s zijn gewoon gek op knuffels en zo’n leuk knuffeltje kan ook het beste vriendje van jouw puppy worden. Mijn eerste maltezer had ook een knuffel, wat echt haar beste vriendje was.

De knuffel was een keer stuk en ik had hem weggelegd omdat ik hem moest maken, maar ik was dat vergeten. Mijn maltezer was helemaal van slag en zelfs een beetje depressief, totdat ik de knuffel er weer bij pakte, welke ik snel gemaakt had, toen had ik mijn blij en gelukkige hondje weer terug.

puppy knuffel franse bulldog

Waar moet je op letten als je een puppy knuffel gaat kopen?

Wanneer je een leuke honden knuffel voor jouw puppy wilt kopen is het verstandig om eerst de onderstaande punten even goed door te nemen.

De grootte van de knuffel

Bij het kiezen van een puppy knuffel is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de knuffel. Een te grote knuffel kan overweldigend zijn voor een kleine puppy, terwijl een te kleine knuffel gemakkelijk ingeslikt kan worden.

Daarnaast is het materiaal waarvan de knuffel gemaakt is ook belangrijk. Kies bij voorkeur voor een knuffel die gemaakt is van duurzaam materiaal, zodat deze bestand is tegen het bijten en kauwen van je puppy.

Let daarom om de afmetingen van de knuffel en de grootte van jouw puppy.

Kleur en vorm van de knuffel

De kleur en vorm van de knuffel zijn ook belangrijke factoren om rekening mee te houden. Kies een knuffel in een kleur die past bij de voorkeur van je puppy. Sommige honden geven de voorkeur aan heldere kleuren, terwijl andere honden liever neutrale kleuren hebben.

De vorm van de knuffel kan ook van invloed zijn op de voorkeur van je puppy. Sommige honden houden van knuffels in de vorm van dieren, terwijl andere honden liever een knuffel hebben in de vorm van een bal of ander object.

Geschiktheid voor kauwen en bijten

Het is belangrijk om een puppy knuffel te kiezen die geschikt is voor het kauwen en bijten van je puppy. Kies bijvoorbeeld voor een knuffel die speciaal ontworpen is om het kauwen en bijten van je puppy te weerstaan. Dit voorkomt dat je puppy de knuffel snel kapot maakt en voorkomt ook dat je puppy zichzelf kan bezeren.

Een puppy knuffel met of zonder piep

Veel knuffels hebben een piepertje er in zitten. De piep geeft wel meer uitdaging aan het speeltje, jouw puppy zal daar lekker op kauwen, want het is een goede jeukstiller.

Piep geluiden bevorderen het jachtinstinct, maar dat niet alleen het piep geluid alleen kan ook een bevredigend geluid zijn voor jouw hond.

Uiteraard moet jij dan accepteren dat je het gepiep veel hoort 😊

Een knuffel met hartslag

Een knuffel met hartslag is ideaal voor puppy’s die net bij jouw in huis zijn. De knuffel met hartslag geeft jouw puppy een warm en veilig gevoel, want door de hartslag, heeft jouw puppy het gevoel dat zijn moeder er is. Zo kan hij lekker rustig in zijn mandje gaan slapen.

Soms bevatten deze puppy knuffels naast de hartslag ook een warmte zakje, wat je opwarmt in de magnetron. Zo ligt jouw puppy ook nog eens lekker warm, zoals hij ook in het nest sliep, tussen zijn broertjes en zusjes

Beoordelingen van andere hondeneigenaren

Beoordelingen kunnen je goed helpen bij het maken van de keuze voor de beste puppy knuffel. Hondeneigenaren die super tevreden zijn over hun aankoop, laten dit graag weten en benoemen dan ook de pluspunten van de knuffel. Wanneer er ook minpunten aan het product zijn worden deze meestal ook goed beschreven. Lees de beoordelingen dus even goed door, voordat je een keuze maakt.

Vrolijke Product video van de Cozy Dog Bunny.

De Cozy dog Bunny is een knuffel met hartslag, welke verkrijgbaar is in 5 vrolijke kleuren. Bekijk hieronder de vrolijke product video van dit hartverwarmende konijntje.

Veel gestelde vragen over de puppy knuffel

Hieronder proberen wij antwoord te geven op de meest gestelde vragen over de puppy knuffel. Staat jouw vraag er niet tussen, stel hem gerust in de reacties hieronder.

Hoe maak je een puppy knuffel schoon?

Het is aan te raden om de knuffels van jouw puppy regelmatig te wassen, dit is wel zo hygiënisch. Gelukkig kunnen veel knuffels gewoon in de wasmachine gewassen worden, lees hiervoor altijd even het etiket of de bijgeleverde beschrijving door. Mocht jij nou net een knuffel gekocht hebben die niet in de wasmachine gewassen mag worden, dan kan het altijd wel in een handsopje.

Waarom wil een puppy een knuffel hebben?

Een puppy knuffel kan veel voordelen hebben voor je huisdier, zoals:
✔ Vermindering van stress en angst – Door middel van knuffels voelt je huisdier zich veilig en geborgen, waardoor het zich meer ontspannen voelt en minder gestrest is
✔ Versterking van de band tussen huisdier en eigenaar – Door regelmatig te knuffelen, bouw je een sterke band op met je huisdier en zal het zich meer op zijn gemak voelen bij jou
✔ Vermindering van gedragsproblemen – Ook kan een puppy knuffel helpen bij het verminderen van gedragsproblemen. Door het gevoel van veiligheid en geborgenheid zal je huisdier minder snel ongewenst gedrag vertonen.
✔ Verhoging van de hoeveelheid oxytocine in het lichaam van zowel huisdier – Dit hormoon staat bekend als het ‘knuffelhormoon’ en zorgt voor een gevoel van verbondenheid en genegenheid.
✔ Bevordering van een gezonde slaap bij je huisdier- Tot slot bevordert een gezonde slaap bij je huisdier.
Kortom, een puppy knuffel heeft vele voordelen voor zowel het welzijn van je huisdier als de band tussen huisdier en eigenaar.

Welke knuffel voor puppy?

Bij het kiezen van een knuffel voor je puppy is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Let op het materiaal, de grootte, de veiligheid, interactieve functies, wasbaarheid en geschiktheid voor kauwen en bijten. Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je ervoor zorgen dat je puppy een knuffel krijgt waar hij veilig mee kan spelen en zich mee kan vermaken.

Waarom rijdt mijn pup op een knuffel?

 • Geurherkenning
  Een mogelijke reden waarom jouw pup op een knuffel rijdt, is vanwege de geurherkenning. Honden hebben een zeer sterk reukvermogen en kunnen geuren gebruiken om vertrouwdheid en veiligheid te ervaren. Door op een knuffel te rijden, kan jouw pup de geur van zichzelf of andere bekende geuren verspreiden, wat een gevoel van vertrouwdheid en comfort kan bieden.
 • Nestinstinct
  Een andere mogelijke verklaring is het nestinstinct van jouw pup. Honden zijn van nature holbewoners en hebben een sterk instinct om hun eigen ruimte te creëren en te markeren. Door op een knuffel te rijden, kan jouw pup dit instinctief gedrag vertonen en een plekje voor zichzelf creëren, zelfs als het een knuffel is.
 • Veiligheid en comfort
  Het rijden op een knuffel kan ook dienen als een vorm van veiligheid en comfort voor jouw pup. Door te rijden op een knuffel, kan jouw pup een gevoel van geborgenheid en warmte ervaren, vergelijkbaar met hoe ze zich voelen wanneer ze bij hun moeder of nestgenoten zijn. Dit gedrag kan helpen bij het verminderen van angst en stress bij jouw pup.
 • Stressvermindering
  Rijgedrag op een knuffel kan ook een manier zijn voor jouw pup om stress te verminderen. Net zoals mensen verschillende manieren hebben om met stress om te gaan, kan het rijden op een knuffel voor sommige honden een kalmerend effect hebben. Het kan hen helpen om overtollige energie kwijt te raken en zich te ontspannen.
 • Verveling
  Verveling kan ook een rol spelen bij het rijgedrag van jouw pup op een knuffel. Honden zijn actieve dieren en hebben behoefte aan voldoende mentale en fysieke stimulatie. Als jouw pup zich verveelt, kan het rijden op een knuffel een manier zijn om wat spanning en opwinding te creëren. Het kan een vorm van zelfvermaak zijn wanneer er geen andere bronnen van entertainment beschikbaar zijn.
 • Exploratie en spel
  Tot slot kan het rijden op een knuffel ook een vorm van exploratie en spel zijn voor jouw pup. Pups verkennen de wereld om hen heen door te snuffelen, te bijten en te onderzoeken. Het rijden op een knuffel kan een manier zijn voor jouw pup om nieuwe texturen en sensaties te ontdekken, en kan ook dienen als een vorm van speels gedrag. Het kan een manier zijn voor jouw pup om zijn energie kwijt te raken en plezier te hebben.

Waarom LovingYourDog vertrouwen om de Beste puppy knuffel te kopen?

Expertise in hondenproducten

Als je op zoek bent naar de beste leren puppy knuffel voor jouw trouwe viervoeter, dan is het belangrijk om te vertrouwen op een betrouwbare bron. LovingYourDog heeft een team van experts in huis die zich dagelijks bezighouden met het testen en beoordelen van hondenproducten. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van de beste puppy knuffels op de markt.

Klantreviews en beoordelingen

Naast de expertise van LovingYourDog, kun je ook vertrouwen op de ervaringen van andere hondenbezitters. Op de website van LovingYourDog vind je talloze klantreviews en beoordelingen van puppy knuffels . Hierdoor krijg je een goed beeld van de ervaringen van andere hondenbezitters en kun je beter bepalen welke knuffel het beste bij jouw puppy past.


We zijn aan het einde van dit artikel. We hopen dat jullie het een leuk artikel vinden en dat jullie geslaagd zijn voor de beste puppy knuffel voor jullie hondje.

Groetjes Simone & nikita
€7,74
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€8,43
€9,09
2 new from €8,31
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€13,99
3 new from €12,84
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€16,36
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€18,68
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€21,99
6 new from €19,90
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€22,60
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€23,76
€28,29
2 new from €23,52
1 used from €13,50
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
€29,99
3 new from €29,99
as of november 27, 2023 6:18 am
Amazon.nl
Website | + berichten

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Simone

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.