Hurtta tuig kopen? 16x het Beste Hurtta hondentuig van 2022

hurtta tuig

Hurtta tuig gezocht? Hurtta is een merk uit Finland, “het wilde noorden”. Een Hurtta tuig wordt door honden getest en opnieuw getest totdat de hond er happy mee is. Het merk staat garant voor hoogwaardige kwaliteit.

16x het Beste Hurtta tuig voor jouw hond bij Bol.com

Onderstaande lijst hebben wij samengesteld door de best beoordeelde Hurtta hondentuigen voor jouw hond van 2022 bij Bol.com te bekijken. We hebben hierbij gelet op de kwaliteit, de prijs en de beoordelingen van andere hondeneigenaren, zodat jij het beste Hurtta tuig voor jouw hond kunt kopen.

Onderstaande hondentuigjes zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen.

1. Hondentuigje – Hurtta weekend Warrior Eco harness Hedge 45-60 2. Hondentuigje – Hurtta Padded Tuig Y-Model Zwart – Hondenharnas – 70 cm 3. Hondentuigje – Hurtta Active Warrior HondenTuig – 60/80 – Zwart 4. Hondentuigje – Hurtta Hondentuig – Hondenharnas – Razzle Dazzle Y-harness – Kleur: blackberry – Maat: 35-45 cm 5. Hondentuigje – Hurtta anti trek Venture harness no-pull buckthorn oranje, 45-60 cm 6. Hondentuigje – Hurtta Hondenharnas – Hondentuig – H-harness – Kleur: bilberry – Maat: 65-80 cm 7. Hondentuigje – Hurtta Dazzle padded hondentuig oranje 45-60 cm 8. Hondentuigje – Hurtta Casual Harness Raven 60 cm 9. Hondentuigje – Hurtta Y-Harnas Geel 10. Hondentuigje – Hurtta – harnas – grijs – 80-100 cm. 11. Hurtta – Go Hondenharnas – storm grey – M – 45-55 cm 12. Hondentuigje – Hurtta Adventure Harness Oranje Afmeting – 40 – 45 cm 13. Hondentuigje – Hurtta cooling harness blue, 80-100 cm. 14. Hondentuigje – Hurtta Padded Dazzle Harness . voor hond Fluoriserend geel 80-100 cm 15. Hurtta Tuigje Padded Gevoerd Fuchsia 16. Hondentuigje – Hurtta Weekend Warrior Hondenharnas Currant paars 40-45cm

Zoals je aan de bovenstaande lijst kan zien, heb je een ruime keuze voor het vinden van het beste Hurtta tuig voor jouw hond. Hurtta heeft vele varianten in hun hondentuigen en sommige zijn ontwikkeld voor bepaalde activiteiten met jouw hond.

Hieronder zullen we iets dieper in gaan op de hondentuigen van Hurtta.

Wie is Hurtta?

Laten we beginnen met het Merk Hurtta. Ze komen uit Finland en hebben een hele lijn producten voor honden. Producten van Hurtta zijn van hoogwaardige kwaliteit en tot het uiterste getest, zodat het comfortabel en perfect zit voor ieder hondenras.

Het bedrijf is begonnen in de kleding industrie en hebben dit uitgebreid naar functionele kleding voor honden.

Hurtta besloot zich verder te verdiepen in de actieve wereld van de honden en waren vastbesloten om de beste producten voor honden te ontwikkelen.

Samen met hondentrainers, hondeneigenaren en hondensportprofessionals over de hele wereld hebben ze hun expertise ontwikkeld.

Alle producten, waaronder dus ook het Hurtta tuig worden getest, verbeterd, opnieuw getest, totdat de hond er happy mee is.

Daarnaast blijven ze verkennen en experimenteren met nieuwe producten.

De verschillende Hurtta tuigen

Hurtta heeft vele verschillende soorten tuigen op de markt, zoals je in de bovenstaande lijst kan zien.

Weekend warrior & Weekend Eco Warrior – Hurtta tuig

Het weekend warrior Hurtta tuig is geschikt voor vrijwel elke honden activiteit. Het is een duurzaam en comfortabel hondentuig en de absolute favoriet van vele hondenbezitters.

Het tuig is zeer goed verstelbaar, de kwaliteit is super. Het heeft een zachte vulling en reflecterende 3M-prints en biezen voor goede zichtbaarheid in het donker.

Razzle-Dazzle Y-harness serie – Hurtta tuig

De super verstelbare Razzle-Dazzle serie is een soort meegroei tuig van Hurtta. Het tuigje is zodanig ontworpen dat het voor jonge honden in de groei, langdurig comfortabel zit, omdat je het heel goed kunt verstellen.

De Hurtta Razzle-Dazzle serie is verkrijgbaar in vele kleurtjes en leuke printjes.

Casual serie – Hurtta tuig

Een hondentuig voor elke dag. Deze Casual serie is met neopreen gevoerd en geschikt voor de dagelijkse wandelingen. Het tuig gaat gemakkelijk aan en zit erg comfortabel voor jouw hond.

Go serie – Hurtta tuig

De Go serie is speciaal gemaakt voor de actieve honden. Een hondentuig gemaakt om goed in te kunnen bewegen. Het materiaal is vuilafstotend en het tuig is net als alle andere hondentuigen van Hurtta zeer goed verstelbaar.

Het is geschikt voor dagelijkse activiteiten maar ook zeer geschikt voor het beoefenen van hondensporten en volgen van hondentrainingen.

Hurtta Cooling tuig

Het Cooling tuig behoort niet toch Hurtta serie, maar ik wilde hem hier toch vermelden, want het tuig is echt geweldig. Het tuig koelt pas wanneer jouw hond het nodig heeft.

Dit is ideaal wanneer het heel warm is of wanneer je samen met jouw hond op vakantie gaat naar een warm land. Heeft je hond meer verkoeling nodig, dan kan je het tuig ook even in het water dompelen, voor extra verkoeling.

Voorop het tuig, op het borststuk, zit een compartiment, hier kun je een flexibele waterzak plaatsen voor meer verkoeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.