Over Ons

Simone en Yara

Hondentraining en verder alles voor honden is wat ik interessant vindt. Honden zijn mijn lust en mijn leven

yara en rocky in de hondenbuggy

Hoi

Gezellig dat je mijn website gevonden hebt. Je bent hoogstwaarschijnlijk ook een echte hondenliefhebber net als ik.

Ik ben Simone en ben een gecertificeerd Hondentrainer. Naast hondentrainer trim ik ook zelf mijn eigen hondjes.

In 2017 heb ik mijn diploma Natural Dog Trainer gehaald bij Calming Signs.

Het allerleukste vind ik schrijven over honden, hondentraining en hondenproducten en dat zie je hier ook terug op mijn website. Je vindt hier veel blogs over hoe je jouw hond op een leuke manier van alles kunt leren.

Ik schrijf ook graag over dingen die ik zelf mee maak met mijn honden. Zo heeft mijn maltezer beginnend artrose, vandaar ook mijn blog Artrose bij Honden, oorzaken en Symptomen

Ook producten die echt geweldig zijn om aan te schaffen voor jouw hond. Ik ben een groot fan van intelligentie speelgoed voor honden.

Hier gebruik ik ook veel mijn eigen ervaringen en wat mijn honden of de honden van onze vrienden echt leuk vinden. Bij Yara moet het bijvoorbeeld allemaal niet te ingewikkeld zijn. Zij heeft een vrij simpele hondenpuzzel, maar is er helemaal gek op.

Rocky vindt een Honden speelgoed -Dumbbell -Geschikt voor kleine en middelgrote honden weer helemaal geweldig.

Samen worden ze erg enthousiast van de Kong Wobbler, deze gaat echt de hele kamer door en het is leuk om te zien dat ze iedere een andere manier gebruiken om de brokken er uit te krijgen. Lees ook mijn blog: Geef je hond iets te doen met Kong Speelgoed

Waarom deze website?

Ik ben Lovingyourdog.nl gestart omdat ik wil dat jij als hondenbaasje makkelijk alles kunt vinden wat je wilt weten over en voor jouw hond of honden.

Denk hier bij aan:

Ik lees alles over hondentraining wat ik maar kan vinden. Zelf heb ik twee hondjes. Ik zal ze hieronder even voorstellen:

Dit is Yara mijn lieve Maltezer. Yara is geboren op 12 januari 2015. Yara is een volbloed Maltezer met stamboom.

Mijn Maltezer Yara

Hieronder zie je Rocky. Rocky geboren op 11 mei 2019. Rocky is een mix, zijn vader is een Pomeriaan en zijn moeder is een Yorkshire Terriër.

Verder volg ik de hondentrainingen van Ian Dunbar.