Kong Hondenspeelgoed. De beste hondenspeeltjes die er zijn. [Korting]

kong honden speelgoed

Kong hondenspeelgoed, Kong staat bekend om zijn duurzame super leuke hondenspeeltjes. Ze hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan hondenspeeltjes.

puppy op kussen met classic kong

Lijst met 15x het Beste Kong hondenspeelgoed

Onderstaand een lijst met 15x het beste Kong hondenspeelgoed van 2022 bij Bol.com. We letten hierbij op de prijs, de kwaliteit, ervaringen van andere gebruikers en, zodat jij de beste beslissing kunt nemen voor het leukste kong speeltje voor jouw hond.

De Top 6 in het Leukste Kong hondenspeelgoed.

Hieronder 6x het leukste Kong hondenspeelgoed wat we konden vinden. We letten hierbij ook op de ervaringen van gebruikers.

1. Kong hondenspeelgoed: De befaamde Kong

Ik zelf ben echt een grote fan van Kong hondenspeelgoed , je hebt ze in verschillende maten en kleuren, dus ik weet zeker dat de juiste maat voor jou hond er ook bij zit. Yara heeft een iets grotere dan ze zou moeten hebben, maar dan kan er gewoon iets meer in 🙂

Waarom ben ik zo’n fan van de Kong hondenspeelgoed, omdat ze (bijna) onverwoestbaar zijn en je hond vindt het geweldig. Zowel Nikita, Yara & Rocky krijgen een Kong van ons als wij weggaan, we stoppen daar dan wat lekkers in, zoals de Kong vulling die je kan kopen of kipfilet of iets dergelijks wat je hond lekker vindt.

Als Nikita de Kong alleen al zag dan had ze daar alleen nog maar oog voor, dus konden wij met een gerust hart even weggaan. Je hond is er gewoon even lekker mee bezig en wordt er moe van, dus na het leegeten of leeg likken van de Kong gaat hij even lekker slapen. Ideaal gewoon en een echte must voor elke hondenbezitter.

Je kan de Kong ook goed gebruiken voor apporteer spelletjes met je hond.

5 sterren review van Bol.com: "Leuk speelgoed tegen verveling van de hond. De hond is er lekker mee aan het spelen.
Het is onvoorspelbaar welke kant hij op valt, dat maakt het extra leuk voor haar.
Als we een dag weg zijn kan er smeerleverworst in, dan is ze daar lekker mee bezig.

2. Pluche Kong hondenspeelgoed

Uit ervaring kan ik wel zeggen dat dit hele degelijke speeltjes zijn, ze zijn er ook in hele leuke kleuren en variaties, maar deze Kong speeltjes zijn niet onverwoestbaar.

Het zijn geweldige speeltjes om mee te apporteren of trekspelletjes mee te doen. Ook dit Kong hondenspeelgoed is in verschillende maten zodat er altijd wel één bij jouw soort hond past.

De pluche speeltjes hebben een, soms irritante, pieper wat je hond dan weer geweldig vindt. Ik soms wat minder, maar gelukkig zit Yara niet de hele tijd op die ingebouwde pieper te bijten.

Je hebt ook pluche kong speeltjes met touw, deze zijn uitermate geschikt voor het doen van de trekspelletjes. Of pluche speeltjes met een bal er in, die zijn weer ideaal om mee te apporteren.

5 sterren review van Bol.com: "Rafke ons girafke. Eerst was mijn puppy (shih tzu) bang van de giraf, maar ondertussen is het haar beste speelkameraad. Ze springt erop, loopt er de kamer mee rond en zwiert hem alle kanten op. Supertof speelgoed.

3. Kong Bal – Kong hondenspeelgoed

Ook daar heeft Kong hondenspeelgoed voor, van de bekende tennisbal t/m de echte Football. Met deze speeltjes kan je zowel binnen als buiten heerlijk spelen met je hond.

Als je binnen speelt met een bal moet je wel even opletten waar je de bal gooit 🙂

De ballen hebben een verzonken pieper die het voor je hond nog leuke maakt om met zijn bal te spelen.

Je kunt de Kong producten kopen op bol.com

5 Sterren review van Bol.com: "Sterk genoeg voor herders! Top speelgoed, kan gewoon niet kapot. 🙂

4. Kong hondenspeelgoed voor puppy’s

Heb jij net een nieuw puppy, of misschien wel je eerste puppy, dan zit je bij Kong ook goed. Kong heeft een speciaal en uitgebreid assortiment met Kong puppy speelgoed.

De Kong voor puppy’s is bijvoorbeeld gemaakt van een zachter materiaal dan de originele Kong hierdoor wordt het tandvlees van uw puppy beschermd, waardoor het gebit zich goed ontwikkeld. Al het materiaal van de puppy producten van Kong zijn ontwikkeld ter bescherming van het tandvlees en de ontwikkeling van een gezond en sterk gebit.

De Kong Puppy Goodie Bones kan je ook vullen met iets lekkers voor je puppy, wat het weer extra aantrekkelijk maakt om er lekker lang op te kauwen. Voor puppy’s is er een speciale vulling voor de Kong.

De speciaal samengestelde kippenleversmaak is perfect voor de gevoelige maag van een puppy. Dus wil jij het beste speelgoed voor jouw pup, kies dan voor het Kong hondenspeelgoed voor puppy’s!

kong puppy roze
5 sterren review van Bol.com: "Super. Voor onze kleine pup leek dit in eerste instantie een veel te groot speeltje. Toch blijkt het nu een ware uitkomst. Ondanks het feit dat onze Pomchi maar net iets groter is, waagt ze zich er graag aan. Ze sabbelt er aan, dus het bijtgedrag wordt beperkt tot het speelgoed. Geweldig!!

5. De Kong Wobbler – Kong hondenspeelgoed

Ook weer zo’n geweldig speeltje uit de serie Kong hondenspeelgoed wat jouw hond lekker bezig houdt.

Het werkt als volgt, je stopt er brokjes in of snoepjes, wel droogvoer in ieder geval. Als je hond er dan mee gaat spelen valt er spontaan iets lekkers uit, super leuk natuurlijk en voor je hond aanleiding om hier verder mee te gaan, want hij wil nog wel meer lekkers.

Het is een leuke activiteit om je hond te laten werken voor zijn voer. Ook weer ideaal om te geven als je je hond even alleen thuis wilt laten.

5 sterren review van Bol.com: "Ideaal speeltje, etensbak! Onze hond at wat minder goed maar nu het eten een uitdaging is eet zij prima. Een hele maaltijd kan er in. Af en toe ook iets extra lekkers!
Ze duwt met haar neus of poot en de brokjes vallen eruit.

Bekijk hieronder de video van de Kong wobbler

6. Het leukste Kong hondenspeelgoed om mee te apporteren

Heel veel honden, behalve die van mij, vinden het geweldig om apporteer spelletjes te spelen.

Kong heeft de kong wubba speeltjes, deze zien er super grappig uit en zijn echt van stevige kwaliteit. Dit Kong speelgoed is helemaal geweldig om te gooien en jouw hond zal ze met veel plezier weer op gaan halen.

Door het design van deze speeltjes is een trekspelletje ook leuk om eens te doen met dit leuke Kong hondenspeelgoed

Lekker gooien met een rugby bal die ook nog eens blijft drijven op het water. Leuker kunnen we het niet maken voor jouw labrador of golden retriever denk ik zo. Uiteraard is deze rugby bal voor elke hond geschikt.

Voor vele honden zal dit de favoriete honden bal worden, die het liefst overal mee naar toegenomen wordt. De bal is van sterke kwaliteit.

En dan hebben we nog de Kong belly flops kreeft. Deze Kong Belly Flops Kreeft is leuk hondenspeelgoed dat draait op de buik, gemaakt van stevig materiaal met pieper.

Ook deze grappige kreeft blijft drijven, dus ook super leuk om in het water te gooien.

Veel gestelde vragen over Kong hondenspeelgoed

Nu je een greep het gezien uit de selectie van het Kong hondenspeelgoed, heb je vast nog een paar vragen over de Kong speeltjes. Hieronder proberen we de meest gestelde vragen te beantwoorden.

hond met de kong classic

Wat is Kong hondenspeelgoed?

Kong hondenspeelgoed is speelgoed wat tegen een stootje kan. In 1970 ontstond de Kong Company, de oprichter is Joe Markham en zijn hond heette Fritz.

Fritz hield er nog al gevaarlijke kauwgewoontes op na. Deze hond zette zijn tanden in alles wat niet goed was voor zijn gebit, zoals stenen, stokken en andere voorwerpen. Het gebit van Fritz leed hier dan ook onder. Joe probeerde van alles om Fritz te leren op andere dingen te kauwen. Voorwerpen die wel voor honden waren, maar niets hielp.

Totdat Joe een rubber onderdeel van de vering van een VW busje, dat hij aan het repareren was, weggooide. Fritz was idolaat van het onderdeel en speelde met niks anders meer en nog belangrijker, hij zette zijn tanden ook in niks anders meer.

Joe wilde het rubberen onderdeel afpakken van Fritz, maar die vlieger ging mooi niet op. Om een lang verhaal kort te maken, zo is de Kong Classic geboren, de eerste van de lange lijn van het Kong hondenspeelgoed.

Waarom je Kong hondenspeelgoed voor jouw hond wilt kopen.

Waarom Kong hondenspeelgoed? Omdat Kong gewoon echt onwijs sterk en leuk speelgoed maakt voor honden. En de Kong is gemaakt van huisdiervriendelijk en kauw baar rubber.

Een Kong hondenspeeltje heeft de volgende voordelen:

Kong hondenspeelgoed
  • Het geeft je hond een mentale en fysieke uitdaging / stimulatie.
  • Je kan er voer in stoppen, dit helpt de ergste schrokkers om langzamer te eten
  • Het is het ultieme kauwspeeltje voor honden, want het is bijna niet kapot te krijgen
  • Je kan er ook heel goed mee apporteren wat door de het dynamische rubber een echte uitdaging is voor jouw hond, want de kong heeft een super veerkracht en springt dus alle kanten op

Kong heeft echt een ruim aanbod aan hondenspeeltjes. Ik heb er hier maar een paar beschreven. Wil je er zelf één of meerdere Kong hondenspeeltjes aanschaffen dan kan je hier ze kopen via bol.com.

Welke soorten Kong hondenspeelgoed zijn er?

De diversiteit in het Kong hondenspeelgoed is groot. Zo heb je kong hondenspeeltjes om:

  • leuk mee te apporteren, samen gezellig en sportief bezig zijn. Kong heeft zowel drijvend apporteer speelgoed, voor lekker spelen in het water, als apporteer speelgoed voor in de tuin of het park.
  • heerlijk op te kauwen. Kauwen verbrandt energie en maakt een hond moe en voldaan.
  • traktaties in te verstoppen, dit is super voor de mentale uitdaging van jouw hond. Hij moet moeite doen om bij het lekkers te komen, dit maakt hem moe en het voldane gevoel is de uiteindelijk beloning.
  • heerlijk mee te knuffelen, of er lekker op te sabbelen. Kong heeft ook veel leuke knuffels voor honden.
  • trekspelletjes mee te doen, welke hond vindt dat nu niet leuk.

Waarmee vul je een Kong?

Je kunt een Kong vullen met bijvoorbeeld smeerkaas of kipfilet in kleine stukjes. Je kunt ook de speciale Kong Stuff’n Paste, deze pasta heb je zowel voor puppy’s als voor volwassen honden.

Hier een recept van Kong zelf om jouw Kong hondenspeelgoed mee te vullen:

Hoe maak je Kong hondenspeelgoed schoon?

De Kong kan gewoon in het bovenste rek van de vaatwasser. Je kunt hem ook in een afwassopje laten weken. Hardnekkige aanslag kan je met een (oude) tandenborstel schoonmaken. Rubber Kong speelgoed kan gewoon in een sopje schoongemaakt worden. Pluche Kong hondenspeelgoed kan vaak gewoon in de machine gewassen worden, lees hiervoor wel even het label.

Kan Kong hondenspeelgoed kapot gaan?

Ja elk hondenspeelgoed kan kapot gaan, controleer daarom regelmatig het speelgoed van jouw hond. Kong heeft bijvoorbeeld wel de Kong extreme voor de stevige kauwers, deze Kong kan echt veel meer bijtkracht verdragen.

Welke maat puppy Kong heb ik nodig voor mijn pup?

De Kong puppy is verkrijgbaar in 3 maten, de S, M en L
Small (voor teckel, terriër, Maltezer, Pomeriaan etc.)
Medium (voor border collie, spaniël etc.)
Large (voor labrador, Golden retriever boxer etc.)


We zijn aan het einde van deze Blog. Ik wens je veel speel plezier met het Kong speelgoed.

Groetjes Simone & nikita

Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen:

Shop producten voor honden

Nikita

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.