Piepspeeltje hond kopen? Bekijk onze Top 25 piepend hondenspeelgoed

piepspeeltje hond

Piepspeeltjes voor honden zijn vaak erg aantrekkelijk om mee te spelen. Veel honden houden van geluidjes en dit maakt piepend hondenspeelgoed zo aantrekkelijk voor ze.

Lijst met 15x het leukste piepspeeltje voor honden bij Bol.com

Onderstaand een lijst met 15x het leukste piepspeeltje voor honden van 2022 bij Bol.com. We letten hierbij op de prijs, de kwaliteit, ervaringen van andere gebruikers en, zodat jij de beste beslissing kunt nemen voor geweldig piepspeelgoed voor jouw hond.

10x het leukste piepspeeltje voor honden bij Amazon.nl

Ook de website van Amazon.nl hebben we afgesnuffeld voor de leukste piepspeeltjes voor honden. We hebben gelet op de kwaliteit, de prijs en de reviews van andere hondeneigenaren, Uit deze resultaten hebben we de onderstaande lijst samen gesteld.

€16,06
3 new from €14,87
as of augustus 16, 2022 11:01 am
Amazon.nl
€8,99
as of augustus 16, 2022 11:01 am
Amazon.nl
€17,80
2 new from €17,80
as of augustus 16, 2022 11:01 am
Amazon.nl
€14,99
3 new from €14,99
as of augustus 16, 2022 11:01 am
Amazon.nl
€4,56
2 new from €2,32
as of augustus 16, 2022 11:01 am
Amazon.nl
Last updated on augustus 16, 2022 11:01 am

Onze 5 beste keuzes voor een piepspeeltje voor jouw hond

Misschien heb je al een keuze kunnen maken voor het beste piepspeeltje voor jouw hond, nu je de uitgebreide lijst hebt gezien. In dien dat nog niet zo is lichten we er hieronder nog 5 voor je uit, om jouw te helpen om de beste keuze te maken.

1. Outward Hound Hide-A-Squirrel Squeaky puzzel – piepspeeltje hond

Hoe uitdagend is dit piepspeeltje voor jouw hond! Een pluche boomstam met openingen waar de pluche eekhoorns zich in verstoppen. Wanneer jouw hond de eekhoorns wil pakken hoort hij ze piepen, wat zijn jachtinstinct helemaal stimuleert. Het is super voor de mentale uitdaging voor jouw hond.

De eekhoorns zijn hier los bij te bestellen, wanneer ze toch een keer stuk gaan.

Je kunt beginnen met wat snoepjes in de boomstam te doen om het nog aantrekkelijk voor jouw hond te maken, maar veel hondeneigenaren zeggen dat hun honden het zo leuk vinden dat snoepjes niet eens nodig zijn.

De meeste honden vinden dit geweldig intelligentie hondenspeelgoed en hun honden zijn er gek op. Op dit moment hebben 33286 hondeneigenaren de Outward Hound Hide-A-Squirrel Squeaky puzzel beoordeeld met 4,5 van 5 sterren bij Amazon.nl

5 sterren review van Amazon: "Poten om hoog voor deze. Bracht dit na veel beraadslaging omdat het duurder was dan ik wilde uitgeven, maar het is zo'n hit met mijn border collie. Was op zoek naar games die hij kon spelen terwijl hij was aan het herstellen van een volledige heupvervanging. Het is nu zeker zijn tweede favoriete speeltje... zijn eerste is de Kong Knots Bear die hij sinds een kleine pup heeft gehad. Alle eekhoorns nog intact en nog steeds piepen hoewel hij er alleen mee speelt onder toezicht anders denk ik dat ze misschien wat staarten verloren hebben! De moeite waard ??"

2. Happy Pet Migrator piepspeeltje hond – Pluche Fazant – 38x16x10 cm

Dit piepspeeltje voor jouw hond van Happy pet is van goede kwaliteit en maar een authentiek geluid. Een geweldig speeltje voor jachthonden om hun instinct te blijven prikkelen.

De happy pet migrator zal al snel het favoriete speeltje zijn van jouw hond.

Hondeneigenaren merken dat hun honden ook graag spelen met hun pluche fazant en geven dan ook een beoordeling van 5 van de 5 sterren bij Bol.com

5 sterren review van Bol.com: " Leuk speeltje voor jachtinstinct hond. Maakt echt het geluid van een wilde vogel en triggert het jachtinstinct van de hond. Heel leuk om je diertje ermee bezig te zien. Wel vooral bedoeld voor honden vanaf middelmatige grootte, want het speelgoedje zelf is ook echt ongeveer zo groot als een echte fazant."

3. Prival Hondenspeelgoed – piepspeeltje hond – Hondenspeeltjes – Hondenknuffel – 3Stuks – Knuffel

Super leuk dit piepspeeltje voor honden. Zowel grote als kleine honden spelen hier graag mee, want ze hebben geen vulling en zijn dus lekker licht. Je krijgt er meteen 3 en elke knuffel heeft een pieper, wat het super aantrekkelijk maakt voor jouw hond om er mee te spelen.

Mijn 2 kleine hondjes zijn ook gek op deze hondenknuffels en sjouwen ze overal mee naar toe.

Uit de beoordelingen bij Bol.com blijkt dat niet alleen mijn honden blij worden van de Prival hondenknuffels, andere hondeneigenaren hebben dezelfde ervaringen en geven dan ook een beoordeling van gemiddeld 4.8 van de 5 sterren.

5 sterren review van Bol.com: "Mijn Honden worden er blij van, ik ook om hun te zien spelen. Mijn twee honden spelen er heel graag mee. Het is veilig, goede kwaliteit. En met piepje. Fantastisch. Ook goede prijs."

4. Chiwava 4 Pack 2.4 “Squeak Latex Piepspeeltje hond, Fetch Interactieve Speelgoed Voor Kleine Hond Diverse Kleur

Welke hond is er nou niet gek op een spelletje ballen gooien met de baas? Dit piepspeeltje voor honden vind denk ik iedere hond wel leuk. Chiwava geeft je meteen 4 ballen van uitstekende kwaliteit, die allen een pieper hebben en die ook nog eens goed stuiteren. Zo kan jouw hond zich ook zonder jouw vermaken met zijn nieuwe speeltje.

De ballen zijn geschikt voor honden tot 11 kilo en bevatten geen vulling. Ze worden geleverd in een handig tasje.

2514 hondeneigenaren hebben deze Chiwava 4 pack beoordeeld met 4,4 van de 5 sterren bij amazon.nl

5 sterren review van Amazon: "Honden zijn er dol op. Deze sterke ballen zijn gewoon geweldig, de honden houden ervan om ze te achtervolgen en omdat ze rugbybalvormig zijn, vliegen ze in verschillende richtingen weg. Mijn honden zijn er zo dol op dat ik er een heb gekocht voor hun beste vriend."

5. Kong Wubba Puppy Assorti – piepspeeltje hond

De Kong Wubba Puppy, een super leuk piepspeeltje voor jouw hond wat ook nog eens tegen een stootje kan. De Kong Wubba is gemaakt van sterk nylon met sliertjes eraan en een rubberbal met een pieper er in.

Puppy’s en kleine hondjes zijn gek op deze Kong wubba die in de kleuren blauw en roze te verkrijgen is. Ze vinden het heerlijk om er lekker op te kauwen en de bewegende sliertjes zijn ook erg interessant.

Hondeneigenaren zijn dan ook laaiend enthousiast over dit stevige en leuke hondenspeeltje en belonen de Wubba met 5 van de 5 sterren bij Bol.com

5 sterren review van Bol.com: "Leuk Speeltje. Dit is voor een puppy of een kleine hond heel erg leuk speelgoed met het piepje."

Veel gestelde vragen over piepspeeltjes voor honden

Hieronder proberen wij de meest gestelde vragen over honden piepspeeltjes te beantwoorden.

beste piepspeeltje hond

Waarom zijn honden zo gek op piepspeeltjes?

Veel honden houden van het piepende geluid, omdat het hun jacht instinct aanwakkert. De speeltjes zien er vaak schattig uit voor ons, maar voor onze hond ligt het toch iets anders. Piepspeeltjes voor honden maken het geluid van een bange, of gewonde prooi.

Nou klinkt dit misschien minder leuk, maar het is gewoon de natuur. Honden voelen zich echt hond met een piepspeeltje. Hun jachtinstinct komt ook weer even helemaal naar boven. Doordat ze zo gedreven worden door het geluid van de pieper verbranden ze lekker veel energie en dit kan weer probleem gedrag voorkomen. Na even lekker spelen met hun piepspeeltje zijn ze lekker relaxt, moe, gelukkig en voldaan.

Andere redenen waarom jouw hond van een piepspeeltje houdt zijn:

  • het piepertje is heerlijk om lekker op te kauwen
  • Wanneer jouw hond het piep geluidje hoort kan dat er voor zorgen dat er dopamine in het beloningscentrum van de hersenen. Hierdoor voelt jouw hond zich even super gelukkig.
  • Jouw hond kan jou getraind hebben wanneer hij met zijn piepspeeltje aankomt en deze laat piepen, ga jij vaak met hem spelen.

Super leuke video van volwassen jongens met piepertjes onder hun schoenen

Deze jongens rennen rond in een hondenpark met piepertjes onder hun schoenen. Zie hoe mega interessant alle honden dat vinden. Echt leuk om even te bekijken.

Is een piepspeeltje niet gevaarlijk voor een hond?

Een piepspeeltje kan gevaarlijk zijn voor een hond wanneer deze helemaal stuk gebeten is. Dit geldt voor alle hondenspeeltjes, wanneer ze kapot zijn moet je ze weggooien, helemaal als er vulling inzit. Bij een piepspeeltje is het belangrijk dat je deze regelmatig controleert en echt meteen weggooit als hij stuk is. De pieper die er inzit is namelijk niet heel groot en jouw hond zou deze dan kunnen opeten, of doorslikken.

Ik heb een piepspeeltje voor mijn hond gekocht, maar hij vindt het eng.

Dat kan, heel veel honden vinden een piepspeeltje geweldig en vinden het geluid ook echt leuk, maar er zijn uitzonderingen. Mijn mannetje houdt ook niet echt van piepspeeltjes, hij lijkt eerder te schrikken van het geluid, terwijl mijn Maltezer het heerlijk vindt om op de pieper te kauwen en zich totaal geen zorgen maakt om het piep geluid.

Denkt mijn hond dat het piepspeeltje leeft?

Ja als jouw hond heerlijk ligt te kauwen op zijn piepspeeltje dan geeft hem dat wel het gevoel van de jacht op en het vangen van een levende prooi. Natuurlijk weet hij wel dat het speeltje niet echt leeft, dat vertelt zijn neus hem wel. De pieper activeert het natuurlijke jachtinstinct wat elke hond heeft. Het kan dus zo zijn dat jouw hond niet stop voordat hij de pieper heeft laten stoppen met piepen en dan dus de prooi heeft gedood.

Is een piepspeeltje goed voor een hond?

Spelen met een piepspeeltje is zeker wel goed voor jouw hond, het bevordert de lichaamsbeweging. Samen spelen met jou versterkt de band en door het spelen met een piepspeeltje kan hij zijn natuurlijke instinct volgen.


We zijn aan het einde van dit artikel. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen met een keuze te maken voor het beste piepspeeltje voor jouw hond.

Groetjes Simone & nikita

Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen:

Nikita

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.