Imby petfood: 11x het Beste vegetarisch hondenvoer [Review]

Imby petfood

Imby petfood is een relatief nieuw merk van diervoeding dat in 2020 is opgericht. Het merk heeft als doel om duurzame en gezonde voeding te bieden aan huisdieren.

Het assortiment van Imby petfood bestaat uit droogvoer, natvoer en snacks. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die afkomstig zijn van lokale producenten.

Imby petfood streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te verminderen door gebruik te maken van duurzame verpakkingen en productiemethoden. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van recyclebare verpakkingen en wordt er zo min mogelijk afval geproduceerd tijdens het productieproces.

De 11 verschillende soorten Imby PetFood, hondenvoer en snacks

Onderstaand een lijst met de 11 verschillende soorten hondenvoer van Imby Petfood bij Bol.com. Imby hondenvoer en snacks zijn 100% natuurlijk en is vegetarisch hondenvoer, dus echt even iets anders dan de andere hondenbrokken die we kennen.

Een aantal soorten hondenvoer en hondensnacks uitgelicht

Hieronder gaan we iets dieper in op een aantal van de verschillende soorten producten van Imby Petfood.

Het hondenvoer is te verkrijgen in verpakkingen van 1.5kg en 5kg. Voor de snacks geldt, hoe meer je koopt hoe voordeliger het wordt.

Imby Vegan Hondenvoer 5kg – Vegetarisch – Hypoallergeen en CO2-neutraal – Ovengebakken brokjes

Imby petfood biedt een volledige, smakelijke en uitgebalanceerde maaltijd voor honden op basis van planten. Het droogvoer is hypoallergeen en bijna helemaal veganistisch. Het bevat vele rijke ingrediënten die bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde maaltijd voor je hond.

Compleet & hypoallergeen
Imby’s plantaardige droogvoer is een complete en hypoallergene voeding voor volwassen honden. Dierlijke eiwitten zijn de voornaamste oorzaak van voedselintoleranties bij honden, waardoor Imby’s plantaardige voeding een uitstekend hypoallergeen én duurzaam alternatief is. De brokken bevatten een gezonde balans van eiwitten, vetzuren, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Plantaardig
Het droogvoer van Imby is zonder vlees of vis en daarom veel duurzamer dan traditionele hondenvoeding. Door het gebruik van krachtige plantaardige proteïnen uit groene erwten, zoete aardappel, gedroogde pompoen, naakte haver en rijst krijgt je hond alle nodige voedingsstoffen binnen. Daarnaast worden er superfoods zoals spinazie, broccoli en bessen toegevoegd om je hond met een sterke immuniteit te wapenen.

Ovengebakken brokjes
Imby’s plantaardige droogvoer bestaat uit twee verschillende brokken, elk met een eigen receptuur en smaak. Een van de brokken wordt bereid met olijfolie, oregano en tijm en vervolgens op lage temperatuur in de oven gebakken. Dit zorgt voor een onweerstaanbare smaak, wat resulteert in een zeer hoge acceptatie.

Duurzaamheid
Imby petfood opereert volledig CO2-neutraal en produceert lokaal. Daarnaast zijn de verpakkingen 100% recyclebaar. Door te kiezen voor Imby petfood draag je dus ook bij aan een duurzamere wereld.

Conclusie
Imby petfood biedt een uitstekend alternatief voor traditionele hondenvoeding. Het plantaardige droogvoer is compleet, hypoallergeen en bijna helemaal veganistisch. De verschillende ingrediënten en superfoods zorgen voor een gezonde en gebalanceerde maaltijd voor je hond. Door te kiezen voor Imby petfood draag je bij aan een duurzamere wereld.

Imby Hondenvoer Medium 5kg – Voor kleine honden – o.b.v. insecten – Hypoallergeen en CO2-neutraal – Ovengebakken brokjes

Het Imby Hondenvoer Medium 5kg is speciaal ontwikkeld voor kleine honden en is gebaseerd op eiwitpoeder van meelwormen. Dit maakt het voer niet alleen duurzaam, maar ook hypoallergeen voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde soorten vlees of vis.

Daarnaast bevat het voer een mix van natuurlijke ingrediënten zoals zoete aardappel, spinazie, naakte haver, brocolli, blauwe bessen en olijfolie. Deze ingrediënten zorgen niet alleen voor een heerlijke smaak, maar bevatten ook vitaminen in overvloed die bijdragen aan een gezonde levensstijl voor jouw hond.

Het Imby Hondenvoer Medium 5kg is volledig vrij van vlees of vis en biedt toch alle nodige voedingsstoffen voor jouw hond. De ovengebakken brokjes zorgen voor een knapperige textuur en een lekkere smaak waar jouw hond dol op zal zijn.

Kies voor Imby petfood en ontdek de voordelen van voeding met insect- en plantaardige proteïnen.

Imby plantaardige hondensnacks – Bite & Breath – Mini dental sticks – Vegan hondenkoekjes – Met munt & peterselie – CO2-neutraal – 100g

Imby Bite & Breath is een plantaardige dental snack voor honden die zorgt voor een frisse adem en een gezond gebit. De snack bevat onder andere verse munt en peterselie om het tandvlees te beschermen en tandplak te verwijderen. De gekartelde vorm helpt hier ook bij. Imby Bite & Breath is 100% plantaardig en veganistisch.

Voordelen van Imby Bite & Breath
Naast het ondersteunen van de mondhygiëne en het helpen van de tanden gezond te houden, geeft Imby Bite & Breath ook een frisse adem door de toevoeging van munt en peterselie. Een zakje bevat minstens 40 koekjes die ideaal zijn als trainingssnack of tussendoortje. Imby Bite & Breath is ook CO2 neutraal, lokaal geproduceerd en de verpakking is 100% recyclebaar.

CO2 neutraal en lokaal geproduceerd
Imby is het eerste merk dierenvoeding dat volledig CO2 neutraal opereert. Dit doen ze door het maken van de juiste keuzes op het vlak van ingrediënten, bereiding, verpakking en distributie. De minimale, resterende uitstoot compenseert Imby ruimschoots via ‘carbon offsetting’ en door het planten van bomen in lokale gemeenschappen. Zo investeren ze in nieuwe bossen in België en Nederland, die helpen om het klimaat te beschermen en onze biodiversiteit te bewaren. Door te produceren in België en Nederland, beperkt Imby de uitstoot van transport en ondersteunt het de lokale samenleving door nieuwe werkgelegenheid te creëren.

100% recyclebare verpakking
De verpakkingen van Imby zijn gemaakt van mono-plastic en zijn daarom 100% recyclebaar en volledig circulair. Dit is een duurzamere optie dan papieren zakken met een plastic laagje aan de binnenkant, die niet meer te recycleren zijn. Imby Bite & Breath dental sticks komen in een zakje dat minstens 40 koekjes bevat en kan worden hergebruikt of gerecycleerd.

Conclusie:
Imby Bite & Breath dental sticks zijn een gezonde, plantaardige snack voor honden die niet alleen de mondhygiëne ondersteunen, maar ook bijdragen aan een schonere wereld. Imby opereert namelijk volledig CO2 neutraal, produceert lokaal en gebruikt 100% recyclebare verpakkingen. Geef je hond dus gerust een Imby Bite & Breath dental stick als beloning of tussendoortje!

Imby plantaardige hondensnacks - Bite & Breath

Imby plantaardige hondensnacks – Snooze & Sleep – Vegan hondenkoekjes – Met kamille & kurkuma – CO2-neutraal – 100g

Nachtrust & Gewrichten snack van imby petfoods

Imby petfood biedt een plantaardige snack aan die niet alleen de nachtrust van je hond bevordert, maar ook helpt bij het onderhouden van de gewrichtsgezondheid. Deze snack bevat ingrediënten zoals kamille en kurkuma die de kalmerende werking van de snack versterken.

Kurkuma voor gewrichtsgezondheid

Kurkuma is een superfood dat bekend staat om zijn vele gezondheidsvoordelen, waaronder het ondersteunen van de gewrichtsgezondheid. Door het toevoegen van kurkuma aan de snack, zorgt Imby petfood ervoor dat je hond flexibel blijft en zijn gewrichten goed onderhoudt.

Kamille voor een goede nachtrust

Kamille is een kruid dat bekend staat om zijn kalmerende effecten. Het kan helpen bij het verminderen van stress en paniekaanvallen, waardoor je hond beter slaapt. Dankzij de toevoeging van kamille in de snack van Imby petfood, kan je hond genieten van een goede nachtrust.

Duurzame ingrediënten

Imby petfood maakt gebruik van duurzame ingrediënten zoals groene erwten en aardappel. Groene erwten zijn rijk aan eiwitten en laag in calorieën, terwijl aardappel een bron is van vitaminen, calcium, potassium en magnesium. Door het gebruik van deze ingrediënten, zorgt Imby petfood ervoor dat je hond niet alleen gezond blijft, maar ook bijdraagt aan een duurzame wereld.

Imby hondensnacks o.b.v. insecten – Skin & Coat – Voor huid & vacht – Hypoallergene hondenkoekjes – Met natuurlijke kruidenmix – CO2-neutraal – 100g

Imby petfood is een revolutionair merk dat zich richt op het creëren van voeding voor huisdieren die duurzaam, gezond en lekker is. Een van de producten die ze aanbieden zijn de Imby hondensnacks o.b.v. insecten – Skin & Coat – Voor huid & vacht – Hypoallergene hondenkoekjes – Met natuurlijke kruidenmix – CO2-neutraal – 100g. Deze snacks zijn een geweldige keuze voor honden die last hebben van huidproblemen of een doffe vacht hebben.

De Imby hondenkoekjes zijn compleet en hypoallergeen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor honden met allergieën of intoleranties voor bepaalde ingrediënten. Ze bevatten geen vlees of vis en zijn gemaakt van groene erwten en insecteneiwit. Meelwormen zijn een duurzame en eiwitrijke bron van voeding voor honden en bevatten geen allergenen.

De snacks zijn ovengebakken en hebben een heerlijke smaak dankzij de toevoeging van paprika-extract. Maar het zijn niet alleen de smaak en de voedingswaarde die deze snacks bijzonder maken. Ze zijn ook verrijkt met een natuurlijke kruidenmix van arctium, rode klaver, driekleurig viooltje en calendula. Deze kruiden hebben elk hun eigen voordelen voor de gezondheid van de huid en vacht van je hond. Rode klaver en driekleurig viooltje stimuleren de bloedcirculatie en herstellen de huid, terwijl arctium en calendula ontstekingsremmende eigenschappen hebben en de wondheling versnellen.

Imby petfood is niet alleen goed voor je hond, maar ook voor het milieu. De snacks zijn CO2-neutraal geproduceerd en dragen bij aan een duurzamere voedselketen. Kortom, met de Imby hondensnacks o.b.v. insecten – Skin & Coat – Voor huid & vacht – Hypoallergene hondenkoekjes – Met natuurlijke kruidenmix – CO2-neutraal – 100g geef je je hond een heerlijke en gezonde snack die zowel goed is voor hem als voor de planeet.

Imby Petfood skin&coat hondensnacks

Wat is Imby Petfood?

Imby petfood is een relatief nieuw merk van diervoeding dat in 2020 is opgericht. Het merk heeft als doel om duurzame en gezonde voeding te bieden aan huisdieren.

Assortiment
Het assortiment van Imby petfood bestaat uit droogvoer, natvoer en snacks. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die afkomstig zijn van lokale producenten.

Duurzaamheid
Imby petfood streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te verminderen door gebruik te maken van duurzame verpakkingen en productiemethoden. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van recyclebare verpakkingen en wordt er zo min mogelijk afval geproduceerd tijdens het productieproces.

Conclusie
Al met al is Imby petfood een merk van diervoeding dat zich onderscheidt door haar focus op duurzaamheid en gezonde voeding voor huisdieren. Met een gevarieerd assortiment en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is het een merk dat zeker het overwegen waard is voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar kwalitatieve voeding voor hun huisdier.

Wat zijn de voordelen Imby Petfood?

Imby petfood is een merk dat hoogwaardige hondenvoeding produceert, wat resulteert in vele voordelen voor uw trouwe viervoeter.

 • Een van de grootste voordelen van Imby hondenvoer is dat het gemaakt is van hoogwaardige ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat uw hond alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om gezond te blijven.
 • Daarnaast is het voer vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw hond alleen natuurlijke ingrediënten binnenkrijgt.
 • Een ander groot voordeel van Imby hondenvoer is dat het gemaakt is zonder granen en gluten. Dit is een groot voordeel voor honden die last hebben van allergieën of gevoelige darmen. Het voer bevat essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan de algehele gezondheid van uw hond en een goede verteerbaarheid.
 • Als laatste draagt Imby hondenvoer bij aan een glanzende vacht en een gezonde huid. Dit komt door de hoogwaardige ingrediënten die in het voer verwerkt zijn. Door het gebruik van Imby pet food krijgt uw hond alle benodigde voedingsstoffen binnen en blijft hij gezond en vitaal.

Kortom, Imby petfood is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn hond het beste wil geven.

De ingrediënten Plantaardig Hondenvoer van Imby petfood

Imby petfood is een producent van plantaardig hondenvoer.

Het voer is gemaakt van duurzame en plantaardige ingrediënten, waaronder groene erwten, zoete aardappel, gepelde haver, pompoen, olijfolie, blauwe bessen, broccoli, cichorei, witte rijst, tomaten en veenbessen. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de gezondheid van je hond te optimaliseren en het aroma van het voer te versterken.

 • Groene erwten worden onder de Franse zon gekweekt en zijn rijk aan eiwitten en laag in calorieën.
 • Zoete aardappel is rijk aan vitaminen A, B6 en C en zorgt voor een mooie vacht en sterke botten.
 • Gepelde haver wordt gekweekt in België en bevat vitamine B en Omega 6, beide essentieel voor je hond. Pompoen is rijk aan vezels en nutriënten en zorgt voor een optimale spijsvertering.
 • Olijfolie zorgt voor een smaakbommetje en bevordert een gezonde en goed gevoede huid.
 • Blauwe bessen hebben veel voordelen, zoals het verbeteren van de weerstand, spijsvertering en anti-oxidanten.
 • Broccoli zit boordevol vitamine B, K en C die zorgen voor een gezondheidsboost.
 • Cichorei wordt gebruikt als prebiotische vezel die het gewicht en de darmflora optimaliseert.
 • Witte rijst is rijk aan vezels en eiwitten en zorgt voor een vlotte spijsvertering.
 • Tomaten optimaliseren het gezichtsvermogen en bevorderen een gave huid.
 • Veenbessen hebben een anti-oxiderende werking en versterken de weerstand.
 • Oregano is rijk aan anti-oxidanten en heeft antischimmel, antiviraal en antibacteriële eigenschappen.

Imby petfood is er trots op dat hun plantaardige hondenvoer is samengesteld uit deze hoogwaardige ingrediënten. Het voer is niet alleen gezond, maar ook lekker voor je hond. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaand hondenvoer, dan is Imby pet food zeker het overwegen waard.

Imby Hondenvoer Maxi 5kg

De Ingrediënten van Imby Petfood Hondenvoer met insecten proteïne

Imby Petfood produceert hondenvoer met insecten proteïne, gemaakt van eiwitpoeder van de meelworm. Dit eiwitpoeder is vrij van allergenen en bevat 3 keer meer eiwitten dan verse kip. Het hondenvoer wordt aangevuld met een mix van natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om de gezondheid van de hond te bevorderen en tegelijkertijd het aroma te prikkelen. Hieronder volgt een lijst van deze ingrediënten:

 • Zoete aardappel: rijk aan vitamine A, B6 en C, wat zorgt voor een mooie vacht en sterke botten.
 • Blauwe bessen: dragen bij aan de weerstand, spijsvertering en anti-oxidanten.
 • Gepelde haver: gekweekt in België en boordevol vitamine B en Omega 6, essentiële voedingsstoffen voor de hond.
 • Groene erwten: onder de Franse zon gegroeid, rijk aan eiwitten maar laag in calorieën.
 • Veenbessen: versterken de weerstand van de hond dankzij hun anti-oxiderende werking.
 • Broccoli: een superfood boordevol vitamine B, K en C, wat zorgt voor een gezondheidsboost.
 • Pompoen: rijk aan vezels en nutriënten, wat zorgt voor een optimale spijsvertering.
 • Spinazie: bevat veel voedingsstoffen, zoals ijzer en vitaminen.
 • Koolzaadolie: een belangrijk ingrediënt vanwege de omega 3/6 vetzuren die essentieel zijn voor de gezondheid van de hond.
 • Witte rijst: rijk aan vezels en eiwitten, wat zorgt voor een vlotte spijsvertering.
 • Tomaten: bevatten vitamine A & C, wat het gezichtsvermogen optimaliseert en een gave huid bevordert.

Kortom, Imby Petfood biedt hondenvoer en hondensnacks aan dat niet alleen lekker is voor de hond, maar ook bijdraagt aan zijn gezondheid.

Imby petfood: een win-win situatie voor huisdieren én planeet

Problemen met huidige voeding voor huisdieren
Wist je dat huisdieren een grote impact hebben op het milieu? Ze consumeren namelijk zo’n 20% van de globale vleesproductie. Daarnaast kan vlees de nummer één oorzaak zijn van allergieën bij honden. Het wordt dus tijd om onze huisdieren de voeding te geven die ze verdienen, zonder dat dit ten koste gaat van onze planeet.

Gezonde en duurzame voeding
Gelukkig biedt imby petfood een gezond alternatief voor traditionele dierenvoeding. Door gebruik te maken van plantaardige en insecteneiwitten, kunnen we vlees vermijden en toch een gezonde voeding bieden aan onze huisdieren. Deze duurzame ingrediënten helpen zelfs om de uitstoot van broeikasgassen door dierenvoeding met 80% te verminderen.

Voordelen voor zowel huisdieren als planeet
Het gebruik van gezonde en duurzame ingrediënten heeft niet alleen voordelen voor onze planeet, maar ook voor onze huisdieren. De kans op allergieën wordt aanzienlijk verkleind, terwijl de voeding toch alle benodigde voedingsstoffen bevat. Daarnaast wordt imby petfood geproduceerd met ethische en diervriendelijke productiemethoden.

Duurzame productie en verpakking
Imby petfood gaat nog een stapje verder in duurzaamheid. De productie is namelijk CO2-neutraal en er worden alleen biologische producten gebruikt. Daarnaast zijn de verpakkingen recyclebaar, waardoor ook hier de impact op het milieu wordt verminderd.

Conclusie:
Imby petfood biedt een gezond en duurzaam alternatief voor traditionele dierenvoeding. Door gebruik te maken van plantaardige en insecteneiwitten wordt de uitstoot van broeikasgassen verminderd en de kans op allergieën verkleind. Daarnaast wordt de voeding geproduceerd met ethische en diervriendelijke productiemethoden en zijn de verpakkingen recyclebaar. Een win-win situatie voor onze huisdieren én onze planeet!

imby hondenvoer overgebakken brokjes

Klantbeoordelingen van Imby Petfood

Imby Petfood wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten. De kwaliteit van het voer wordt vaak geprezen, evenals de smakelijkheid voor huisdieren.

Klanten zijn ook tevreden over de verpakking en levering van de producten. De klantenservice van Imby Petfood wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren.

Wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding zijn de meningen verdeeld, maar over het algemeen vinden klanten dat de prijs gerechtvaardigd is door de kwaliteit van het voer.

Al met al lijken klanten over het algemeen tevreden te zijn met Imby Petfood en zijn ze blij met de kwaliteit van het voer en de service die ze ontvangen.

Veel gestelde vragen over Imby Petfood

Nu je gezien hebt wat het assortiment is van Imby Petfood en dat het hondenvoer is wat Vegan is of insect bases, snappen wij het dat er nog wel een paar vragen over zijn.

Hieronder proberen wij de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, stel hem dan gerust in de reacties onderaan dit artikel.

Hoe schakel ik het beste over op Imby Petfood?

Stap 1: Zorg voor een geleidelijke overgang naar nieuwe voeding
Het is belangrijk om je hond de tijd te geven om te wennen aan nieuwe voeding. Daarom raden wij aan om de overgang stap voor stap te maken.
Stap 2: Meng de nieuwe voeding met de oude
Begin op dag 1 met het mengen van 10% van de nieuwe voeding met 90% van de oude voeding. Op deze manier kan je hond rustig wennen aan de nieuwe smaak.
Stap 3: Verhoog geleidelijk de hoeveelheid nieuwe voeding
Als je hond goed reageert op de nieuwe voeding, kan je de hoeveelheid Imby voeding elke dag met 10% verhogen.
Stap 4: Ga door met het mengen van de voeding
Op dag 4 kan je 40% van de nieuwe voeding mengen met 60% van de oude voeding. Verhoog de hoeveelheid Imby voeding elke dag met 10%.
Stap 5: Geef steeds meer nieuwe voeding
Op dag 7 kan je 75% van de nieuwe voeding geven. Je zult merken dat je hond en onze planeet er gezonder uit gaan zien!
Stap 6: Volledig overstappen op de nieuwe voeding
Op dag 10 kan je overstappen op de volledige Imby voeding. Gefeliciteerd, je hond zal nu genieten van een gezonde en lekkere maaltijd!

Voor welke hondenrassen is Imby hondenvoer geschikt?

De dierenvoeding en snacks zijn geschikt voor alle hondenrassen, maar het is belangrijk om te kijken naar de leeftijd van je hond om de juiste voeding te kiezen. Imby petfood heeft verschillende recepturen voor verschillende leeftijden en gewichten.
Zo is de plantaardige voeding enkel geschikt voor volwassen honden, terwijl er bij insectrecepturen een onderscheid wordt gemaakt tussen puppy, mini, medium, maxi en senior.
Voor honden met een gevoelige maag, kleine tot middelgrote honden, grote honden, honden met allergieën voor traditionele proteïnen, actieve honden en oudere honden hebben ze geschikte voeding in het assortiment. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame voedingsoptie voor je hond, dan is Imby petfood zeker iets om te overwegen.

Heeft Imby Petfood ook een proefpakket?

proefpakket Imby Petfood

Jazeker dat hebben ze ook.

Ben je op zoek naar hypoallergeen hondenvoer dat rijk is aan eiwitten en vrij van allergenen? Dan is het proefpakket van Imby Petfood zeker iets voor jou! Dit Belgische product bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is CO2 neutraal. En het beste van alles: de levering is helemaal gratis!

Insect-based voeding
Het insect-based voer van Imby Petfood is hypoallergeen en beschikbaar voor elke leeftijd en ras. Het bevat insecteneiwit, zoete aardappel, haver, spinazie, broccoli en bosbessen. Deze combinatie zorgt voor een complete en overheerlijke maaltijd voor je trouwe viervoeter.

Plantaardige voeding
Ook de plantaardige voeding van Imby Petfood is hypoallergeen en geschikt voor elke volwassen hond. Het bevat 24% plantaardige eiwitten, waaronder groene erwten, pompoen, zoete aardappel, broccoli en bosbessen. Deze ingrediënten zorgen voor een gebalanceerde en voedzame maaltijd voor je hond.

Kortom, met het proefpakket van Imby Petfood kan je jouw hond laten genieten van een complete en gezonde maaltijd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over allergenen. Ontdek nu de voordelen van insect- en plantaardige proteïnen voor je hond en bestel het proefpakket van Imby Petfood!


Imby Petfood biedt een duurzaam alternatief voor traditionele voeding voor huisdieren die gemaakt is van vlees. Door het gebruik van insect- en plantaardige proteïnen, is de voeding gezond, duurzaam en geschikt voor huisdieren met allergieën voor andere soorten proteïnen.

We zijn aan het einde van dit artikel. Jullie weten nu alles wat er valt te leren over het gezonde hondenvoer van Imby petfood.

Groetjes Simone & nikita

Simone

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.