7 Super schattige foto’s van Yorkies op instagram

Yorkshire Terriër Kalender

Yorkies ofwel Yorkshire Terriërs een klein schattig hondenras met een prachtige langharige vacht. Maar laat je niet misleiden want dit kleine hondje heeft een pittig, moedig en soms bazig karaktertje. Het is een echte Terriër.

Het voordeel van de kleine Yorkie is dat het een hypoallergeen hondenras is. Ze verliezen bijna geen haren. De Yorkshire terriër verhaart hetzelfde als wij mensen, dus ze uitermate geschikt voor mensen met allergieën.

Op instagram zijn ook veel accounts van deze schattige yorkies te vinden.

Yorkshire Terriër - yorkies

Hier zijn enkele van de beste Yoskshire terriër instagram accounts die je kunt volgen om aan je dagelijkse dosis Yorkie cuteness te voldoen

1.) Yorkshire terriër Yorkipupi

Maak kennis met Pupi. een Yorkshire Terriër reutje, geboren op 3 juni 2010. Pupi is geen puppy meer maar heeft door zijn schattige koppie en de prachtige foto’s die er op de account staan ruim 60 duizend volgers op Instagram.

Ik ben ook fan van dit account moet ik bekennen, alleen komen er de laatste tijd weinig nieuwe foto’s online. Volgens de laatste foto genieten ze even van een hele lange vakantie.

Je kunt nog wel 888 super leuke foto’s bekijken van deze schattige Yorkshire terriër, hij is meestal gekleed in leuke outfits en heeft de meest gave spullen.

Wist je dat de Yorkshire Terriër niet met deze naam is begonnen voor dit kleine hondenras. Toen ze voor het eerst naar Engeland kwamen droegen ze de naam: Schotse Terriërs

2.) yorkshire_ins_gram

yorkshire_ins_gram is een groot instagram account met 57,2 duizend volgers. Als je van Yorkies houdt moet je dit account zeker volgen.

De foto die ik gekozen heb is een Yorkie met een prachtige strik en een truitje aan. Super schattig. Het account plaatst foto’s van allerlei Yorkshire Terriërs en is zeker de moeite waard om eens te bekijken en als je het leuk vindt om dit account te volgen.

Je krijgt er in ieder geval genoeg verschillende schattige en coole Yorkshire terriërs te zien

3.) Lambi Yorkie Girl

Dit yorkie account heeft foto’s van Lambi en Chewbacca, alleen de namen zijn al leuk. Beide hondjes zijn dagelijks te zien in meestal leuke outfits of een mooie strik om.

De foto’s zijn allemaal prachtig en kleurrijk, volg de capriolen van dit vrolijk stel uit Carlsbad, Californië.

4.) Jujuba_Yorkshire

Ohh, wat een vrolijk koppie heeft deze kleine Yorkie, die luistert naar de naam Jujuba.

Jujuba woont in Sao Paolo en mag zo te zien overal gezellig mee naar toe. We zijn niet de enige die deze Yorkshire Terriër leuk vinden want dit hondje heeft maar liefst 47300 volgers.

5.) De Yorkies Ninna & Lunna

Ninna & Lunna zijn twee yorkies die wonen in het zonnige Brazilië. Volg dit leuke account om de dagelijkse bezigheden van dit schattige stel te zien.

Ze doen het sowieso al goed want de teller staat al op ruim 31 duizend volgers.

6.) The Yorkiegang, niet 1 niet 2, maar 3 schattige Yorkies

Volg de avonturen van dit super schattige drietal, Ziggy, Gipsy en Ozzy uit Arizona.

Hun foto’s hebben allemaal leuke teksten erbij, sluit je aan bij hun trouwe 25 duizend volgers als je ook verliefd bent geworden op deze koppies.

7.) Yorkieallmylove

Wow, dit is met recht een supermodel. Elza is een Yorkshire terriër uit Odessa, Oekraïne. Dit hondje is echt in het langharige showmodel geknipt, dus zij moet wel dagelijks gekamd worden.

Maar zeg nou zelf het is echt een prachtige Yorkie. Sluit je aan bij haar 11400 volgers om dagelijks verblijdt te worden met haar prachtige foto’s

Wil je meer weten over dit leuke hondenras, lees dan ook mijn blog: Rasbeschrijving van de Yorkshire Terriër

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze prachtige en schattige Yorkshire terriër foto’s en accounts op instagram.

Groetjes van Simone

Simone

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.