fbpx

DoggyDating AppDoggyDating App (gratis)

Wat leuk zeg een gratis app om af te spreken met andere honden bezitters om gezellig samen te gaan wandelen in het park, bos of naar het strand. De wandelingen in deze app worden door de gebruikers gemaakt

Welke hond vindt het nou niet gezellig om vriendjes te hebben en gezellig samen te lopen. Er ontstaat op deze manier snel een roedel en als baasje is het natuurlijk ook veel gezelliger om samen te lopen. De honden hebben plezier en de eigenaren hebben het ook gezellig.

Startpagina App

Hier wordt door middel van icoontjes aangegeven waar een doggydate (hondenwandeling) losloop gebied of evenement is. Al zie je een icoontje met een cijfer dan moet je er even op klikken dan volgt er meer informatie. Jouw locatie wordt aangegeven door een oranje pijltje en er zit een filteroptie op waar je in kunt stellen dat je bijvoorbeeld alleen losloopgebieden wilt zien.

Vrienden tab

Hier kun je zien wie je vrienden zijn en je kunt hier vrienden zoeken. Adressen worden uiteraard niet getoond, maar wel op hoeveel km afstand iemand woont. Je kan hier ook selecteren op:

  • honden ras
  • naam
  • reutje of teefjeDoggydating_001
  • gesteriliseerd of gecastreerd
  • leeftijd hond
  • naam of profiel naam

Doggydates tab

Hier zie je een overzicht van alle doggydates (hondenwandelingen) die zijn aangemaakt, waar je voor bent aangemeld en of uitgenodigd

Tab Binnenkort

Hier zie je een overzicht van aangemaakte doggydates. Je kan zien wanneer de doggydate gepland is en waar en wat de afstand is vanaf jouw locatie. Ook hier kan je filteren op afstand en locatie. Door op de knop meedoen te klikken meld je je aan voor de doggydate en krijg je 2 uur voor aanvang een herinnering op je telefoon of tablet.

Mijn doggydates

Hier zie je de doggydates waarvoor je je hebt aangemaakt of die jezelf hebt gemaakt.

Op de tandwieltab kan je je eigen profiel aanmaken, dus ook je eigen hond of honden aanmelden, zodat iemand ook kan zien met welk ras hond jij komt.

Ik vind het een super leuke app, het is de perfecte socialisatie voor jou hond of honden, maar ook voor jezelf. You never Walk Alone, dat deed je toch al niet want je had je hond bij je, maar je begrijpt me wel 🙂

Wil je deze leuke app gratis downloaden, gebruik dan één van deze download knoppen hieronder.

 

google play

 

 

apple store

 

 

Ik wens je veel wandel plezier

signature

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.