27 Film honden namen

27 filmhonden namen

Namen van honden uit films en series.

Ga jij een hond of een puppy kopen? Welke naam ga je jouw hond geven? Best lastig soms, want je wilt een leuke naam, die ook nog leuk klinkt als je jouw hond roept.

In films spelen ook vaak honden, laten we eens gaan kijken naar film honden namen.

In deze blog lopen we een aantal films en series door om te kijken welke namen er hier zijn gegeven aan de honden.

Lijst met 25 film honden namen

1.) Buddy – uit de film Buddy

Buddy een Golden Retriever speelt een hoofdrol in deze spannende maar ook ontroerende film. Film hond Buddy wordt door zijn gemene baas achter gelaten op een landweg. Op een verlaten basketbalveld ontmoet hij de 11 jarige Josh. Samen blijken ze een super basketbal duo te zijn. Tot dat de gemene baas merkt dat zijn hond hem geld op kan leveren! Snel kijken om te zien hoe dit afloopt zou ik zeggen.

2.) Benji – uit de film Benji

Als je nog geen film van Benji het bastaard hondje hebt gezien dan is het zeker een aanrader. Super leuke familie film. Er is ook een leuk boek, The Benji Method en volgens mij is dit ook op video te verkrijgen. Hierin kan je lezen of zien hoe de filmhond Benji zijn trucjes leert.


3.) Appollo – uit de Serie Magnum PI

4.) Zeus – uit de Serie Magnum PI

In de serie Magnum P.I. uit de jaren 80. Tom Selleck speelde hier een privédetective die in een pension op een landgoed aan het strand Robin’s Nest woont. Dit landgoed wordt beheerd door de strenge Higgins, een sergeant majoor uit het Britse leger. Higgins had twee gevaarlijk uitziende Dobermanns met de namen Appolo en Zeus. Door de serie Magnum PI stegen de dobermanns erg in populariteit.


5.) Beethoven – uit de film Beethoven

De Sint Bernard uit de gelijknamige Film Beethoven. Een echte familie hond met de film hond Beethoven die als doet wat we eigenlijk niet willen van onze hond, maar de familie Newton wil hem voor geen goud missen


6.) Fly – uit de film Babe

Een iets wat vreemde naam voor een hond vindt ik, maar in het Engels klinkt hij wel leuk.


Prachtige film over 8 sledehonden en hun baasje op Antarctica. Bekijk dit meeslepende maar hartverwarmende waargebeurde verhaal. Koop de DVD bij BOl.COM

De namen van de 8 film honden in deze prachtige film zijn:

7.) Buck

8.) Shadow

9.) Maya

10.) Max

11.) Truman

12.) Dewey

13.) Old Jack

14.) Shorty


15.) Brinkley uit de film You’ve got mail

You’ve got mail is een romantische comedy met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrollen. De filmhond Brinkley werd vertolkt door een golden retriever, in de film de hond van de acteur Tom Hanks.

Wil je de film ook zien, je kunt de dvd van You’ve Got Mail kopen bij Bol.com


16.) Hachiko – Hachi uit de gelijknamige film Hachi

Hachi de Akita filmhond in de film loopt elke dag mee met zijn baasje, gespeeld door Richard Gere, naar het treinstation. De hond wacht zijn baasje daar ook weer op. Het verdrietige van deze film is dat zijn baasje overlijd voordat hij weer thuis kan komen met de trein. Hachi wacht jaren lang elke dag totdat zijn baasje weer thuiskomt.

Het is een hartverwarmende film waar je wel zakdoeken bij kan gebruiken.

Wil je de film op dvd bekijken, koop de dvd Hachi dan bij bol.com


17.) Jerry Lee uit de filmreeks K9 met James Belushi

Super leuke films. Jerry Lee, is een Duitse herder. Michael Dooley is een politieagent die het met geen partner uithoudt. Dooley wil geen partner meer en krijgt dat Jerry Lee de politiehond als partner toegewezen.

De twee moeten erg aan elkaar wennen maar worden uiteindelijk een super duo.

Wil je alle 3 de films zien, bestel de K9 box set bij Bol.com


18.) Samantha uit de film I am Legend

Will Smith speelt hier Robert Neville de enige overlevende in New York city, als de wereld is getroffen door een ongeneeselijk virus. Het virus doodt 90% van de wereldbevolking en verandert 9% in vampirische , albino, zombie-achtige, kannibalistische mutanten genaamd Darkseekers, die extreem kwetsbaar zijn voor de ultraviolette stralen in zonlicht. Robert blijkt hier immuun voor te zijn. Samen met zijn herdershond Sam zoekt hij naar een manier om mensen te genezen met zijn bloed.


19.) Pongo uit de film 101 echte Dalmatiërs

20.) Perdita uit de film 101 echte dalmatiërs

Glenn Close speelt de hoofdrol in deze film, ze speelt het karakter van Cruella del Vil. Een vrouw die een gevaarlijke liefde heeft voor echt bont. Haar modeontwerpster krijgt een nest Dalmatiër puppy’s, als Cruella dit hoort is het enige dat zij nog wil is dalmatiër bont voor haar nieuwe kledinglijn.

21.) Bruiser uit Legally Blonde

In deze film speelt Reese Witherspoon het rijkeluis meisje, Elle Woods. Ze heeft een trendy chihuahua genaamd Bruiser. Ze is gek op shoppen, maar als haar vriendje haar verlaat omdat hij liever een intelligentere vrouw wil, gaat ze studeren aan de Harvard Law School. En de rest moet je zelf kijken.


22.) Rex de duitse herder uit de serie Commissaris Rex

Rechercheur Moser krijgt politiehond Rex toegewezen, als Rex zijn baasje is omgekomen bij een schietpartij. Rex is zwaar getraumatiseerd, maar rechercheur Moser geeft niet op en uiteindelijk vormen ze samen een super politie duo.


Bestel de DVD Bij Bol.com

In deze vrolijke film volgen we het leven van aantal hondenbezitters in Los Angeles. Een leuke relaxte film voor de echte hondenliefhebber.

In de film Dog Days spelen 5 filmhonden, hieronder hun namen:

23.) Mabel de mopshond

24.) Brandy

25.) Getrude de Chihuahua

26.) Sam

27.) Charlie


De 27 filmhonden namen op alfabetische volgorde

 1. Appolo
 2. Beethoven
 3. Benji
 4. Brandy
 5. Brinkley
 6. Bruiser
 7. Buck
 8. Buddy
 9. Charlie
 10. Dewey
 11. Fly
 12. Gertrude
 13. Hachi / Hachiko
 14. Jerry lee
 1. Mabel
 2. Max
 3. Maya
 4. Old Jack
 5. perdita
 6. Pongo
 7. Rex
 8. Sam
 9. Samantha
 10. Shadow
 11. Shorty
 12. Truman
 13. Zeus

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie gekregen voor een leuke hondennaam en tegelijkertijd een lijstje met hele leuke films om te bekijken.

Groetjes Simone & nikita

Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen:

Nikita

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.