Puppy Cursus: PuppyPower de Beste cursus online

puppy cursus

Allereerst gefeliciteerd met jullie nieuwe Puppy. Je wilt je nieuwe kleine vriendje natuurlijk meteen een goede start geven, daarom ben je op zoek naar een geweldige puppy cursus.

De online puppy cursus Puppypower is echt één van de leukste en beste online puppy cursussen van dit moment.

In dit artikel gaan we de Puppypower Online Puppy cursus bespreken. We gaan je precies vertellen wat je allemaal kan verwachten en wat jullie allemaal gaan leren.

Puppypower de Beste Online Puppy Cursus

In deze online puppy cursus van 16 weken leer je spelenderwijs om van jouw puppy een stabiele, gelukkige en welopgevoede hond te maken.

Soms denk je: “ach, hij is nog zo klein, ik wacht nog wel even, wat kan er fout gaan!”, maar weet dat puppy’s veel gemakkelijker en sneller leren. Wanneer je wacht met het volgen van een cursus, kan het zo zijn dan je later misschien een duren hondengedragstherapeut moet inschakelen, omdat je hondje, wat nu een volwassen hond is geworden, niet wil luisteren of probleemgedrag, zoals agressief gedrag, trekken aan de riem, opspringen tegen mensen of andere ongewenst gedrag vertoont.

Tijdelijk het 3 gangen trainings menu’s t.w.v. €37,- er GRATIS bij

Mix en match de allerleukste loca 3 gangen trainings menu’s voor je puppy. Elke gang staat voor een oefening gericht op nose, brain of body van je pup. Leerzaam, leuk en veel variatie!

loca gratis bij puppy cursus

Wat gaan jullie allemaal leren in de Puppypower cursus?

16 weken lang ontvang je elke week ontvang je 5 oefeningen en handige video’s die jouw goed uitleg geven met hoe je de oefeningen moet doen aangevuld met extra tips.

Deze online puppy cursus is als volg opgebouwd:

Zindelijkheid en huisregels

hoe vaak moet je naar buiten met jouw puppy? Hoe leer je het ongewenste bijtgedrag af, ook leer je in het begin van de puppy cursus hoe vaak je jouw puppy eten moet geven. Het plassen in huis afleren ga je in dit deel van de puppy cursus ook leren.

Spel en socialisatie

Tijdens dit deel van puppy cursus leer je jouw puppy socialiseren/wennen met/aan andere dieren, mensen, geluiden en dergelijke. Ook leer je wanneer en hoe vaak en hoe lang je kunt spelen met jouw puppy. Hoe jouw puppy zich moet gedragen wanneer er bezoek komt of als jullie op bezoek gaan.

Beweging en rust

iIn dit deel van de puppy cursus leer je alles over hoeveel een puppy slaapt per dag en hoeveel slaap hij nodig heeft. Ook leer je waar je hem het beste kunt leren slapen. Wanneer hij wakker is moet jouw puppy even wandelen, hoe vaak je gaat wandelen en hoe je jouw puppy netjes aan de riem leert lopen leer je ook in dit deel.

Goed luisteren naar basis commando’s

Basis commando’s zijn super belangrijk om goed aan te leren, deze worden in dit deel van de online puppy cursus behandeld. Lees ook mijn blog: 5 Commando’s die elke hond moet leren!. Denk hierbij aan de commando’s: Zit, Af, Blijf, Afblijven, Naast(netjes naast je lopen) en Los.

Leren alleen te zijn en ook overal mee naartoe

In het laatste deel van de online puppy cursus leer je jouw hondje om alleen thuis te blijven. Vaak vinden we het zielig, maar dat is het niet, jouw puppy kan gewoonweg niet altijd en overal mee naar toe. Het is dan super fijn voor jou en voor jouw puppy dat hij zich veilig en vertrouwd voelt in zijn eigen huis, zonder dat hij gaat janken, of dingen gaat slopen.

Wat zijn de voordelen van een online Puppy Cursus?

Het volgen van een online puppy cursus heeft vele voordelen ten opzichte van een gewone puppy cursus.

 • Je kunt beginnen met de cursus wanneer jij wilt.
 • Wanneer je iets niet helemaal goed hebt begrepen kun je de video’s altijd terugkijken en je oefeningen er weer bijpakken
 • je krijgt leuke extra bonussen zoals:
  • e-book puppy checklist
  • e-book Puppy safehouse
  • puppy 3 gangen trainings menu’s
 • Je hebt levenslange toegang tot de video’s en het lesmateriaal.
Wil jij ook persoonlijke begeleiding naast de puppy cursus, sluit je dan aan bij de Loca Club, nu voor maar €9,95 per maand ⭐⭐⭐

Waarom zou je een puppy cursus moeten volgen?

Er zijn een aantal belangrijke reden waarom het belangrijk is om een online puppy cursus te volgen samen met jouw hondje.

 • Je bouwt een goede band op met jouw puppy/hond.
 • Jouw pup groeit op tot een stabiele, sociale en vriendelijke hond
 • Alleen thuis blijven is geen probleem voor jouw hondje, hij weet dat jij weer terug komt en voelt zich volledig veilig en op zijn gemak.
 • Jouw hond kan overal mee naar toe, want hij heeft de juiste manieren aangeleerd.

Hieronder een aantal reviews van puppy eigenaren die zeer tevreden waren over de cursus.

“Wat een gemak”

Ondanks dat dit mijn 5de puppy al is, leer ik zoveel nieuwe dingen in deze cursus. Er is in de afgelopen jaren zoveel veranderd in de manier hoe je het beste je hond kunt opvoeden.
Deze methode is erg leuk (alles gaat heel speels en vriendelijk) en heel leerzaam. Het gaat bijna vanzelf en Hugo….die vindt het geweldig al die leuke oefeningen.

shutterstock 526215133

Willemein en hond Hugo

“Spannend maar wat gaat het goed” 

Bobby is onze allereerste hond.

Best spannend dus! Wij willen het echt goed doen, want we zijn natuurlijk nog helemaal onervaren met honden en zien om ons heen toch wel veel onopgevoede honden.
Met deze cursus weten we zeker dat we Bobby de beste opvoeding geven. 

shutterstock 160418357

Francien, Peter en hond Bobby

“Deze keer doen we het anders”

Bij onze vorige hond hebben we helaas geen puppy cursus gevolgd. We dachten dat dat niet per se hoefde, maar wat hebben we daar een spijt van gehad. We liepen uiteindelijk tegen heel veel problemen aan. Deze keer wilden we het echt helemaal goed doen en dat is gelukt! Wat zijn we blij met deze cursus en Luna ook.

shutterstock 87325480

Anita met hond Luna

Veel gestelde vragen over de online Puppy Cursus

Hieronder proberen wij nog een aantal van de meest gestelde vragen over de online puppy cursus te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, stel hem dan gerust in de reacties onderaan dit artikel.

Waarom een puppy cursus belangrijk is

Een puppy cursus heeft verschillende doelen die bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling van jouw puppy.

Een belangrijk doel van de puppy cursus is socialisatie. Tijdens de cursus leert de puppy omgaan met andere honden en mensen, waardoor de kans op angst en agressie in de toekomst wordt verminderd. Daarnaast leer je als eigenaar ook hoe je jouw puppy kunt socialiseren in alledaagse situaties.

Een ander doel van de puppy cursus is het aanleren van basiscommando’s. Door middel van positieve training leer je jouw puppy bijvoorbeeld zit, af en hier te komen. Dit is niet alleen handig voor dagelijkse situaties, maar ook voor verdere trainingen.

Naast het aanleren van basiscommando’s wordt er tijdens de puppy cursus ook gewerkt aan het opvoeden van gewenst gedrag. Denk hierbij aan zindelijkheidstraining en het afleren van bijtgedrag. Ook wordt er aandacht besteed aan het voorkomen van ongewenst gedrag, zoals blaffen en trekken aan de lijn.

Een puppy cursus draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van jouw puppy, maar ook aan de band tussen jou en jouw puppy. Door samen te trainen en te spelen, leer je elkaar beter kennen en ontstaat er een hechtere band.

Tot slot bereidt de puppy cursus jouw puppy voor op verdere trainingen, zoals gehoorzaamheidstraining en agility. Door al vroeg te beginnen met trainen, leg je een goede basis voor de verdere ontwikkeling van jouw puppy.

Is een puppy cursus echt nodig?

Ja, het is echt aan te raden om een puppy cursus te volgen, zelfs wanneer het niet jouw eerste hond is. Net als mensen is geen hond hetzelfde en de opvoeding kan bij de ene hond anders werken dan bij de andere hond. Je moet maar zo denken, wanneer je 2 of meer kinderen hebt, doe je ook niet alleen jouw eerste kind naar school.

Op welke leeftijd begin je met de puppy cursus?

Wanneer jouw puppy ongeveer 12 weken oud is start je met de puppy cursus. Jouw puppy zit dan net in de socialisatie fase en heeft al zijn inentingen gehad.

Tijdens het trainen van mijn puppy, beloon ik hem met snoepjes, wordt hij dan niet te dik?

Nee hoor, jouw puppy heeft veel energie, dus die snoepjes kan hij nog wel hebben tijdens de trainingssessies. Wil je liever niet te veel met snoepjes trainen, vervang deze dan door puppy brokjes of door een leuk puppy speeltje.

Tijdelijk het 3 gangen trainings menu’s t.w.v. €37,- er GRATIS bij

Mix en match de allerleukste loca 3 gangen trainings menu’s voor je puppy. Elke gang staat voor een oefening gericht op nose, brain of body van je pup. Leerzaam, leuk en veel variatie!

loca gratis bij puppy cursus

Kortom, een puppy cursus biedt vele voordelen en is daarom een goede investering voor zowel de eigenaar als de puppy. Door te investeren in een puppy cursus, investeer je in de toekomstige gezondheid en welzijn van jouw puppy.

We zijn aan het einde van dit artikel. Ik hoop dat jullie, net als ik, super enthousiast zijn geworden over deze leuke en leerzame online puppy cursus.

Groetjes Simone & nikita
Website | + berichten

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Simone

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.