Disclaimer

Franse Bulldog

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.lovingyourdog.nl Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Deze website bevat affiliate links.

In verschillende blogs zitten links naar webshops waar de beschreven producten kunnen worden besteld. Door een bestelling te plaatsen via een link op onze website ontvangen wij een klein percentage.

Met de opbrengsten van deze links financieren we de website www.lovingyourdog.nl en alles wat daarbij komt kijken.

Op alle teksten en afbeeldingen van LovingYourDog rust auteursrecht / beeldrecht. Zonder schriftelijke toestemming van LovingYourDog is het niet toegestaan de teksten te kopiëren voor uw eigen website of andere publicatie dan wel online of offline.

Onafhankelijk

Alle geschreven artikelen zijn volledig onafhankelijk. Alle blogs zijn persoonlijke ervaring en mening van de desbetreffende blogger en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud.

Aansprakelijkheid

LovingYourDog is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, ontstaan ten gevolge van het gebruik van artikelen op deze website.