De 10 leukste cadeautjes voor Honden

De 5 leukste cadeautjes voor jouw Hond

Geschatte leestijd: 7 minuten

Cadeautjes kopen voor honden, of eigenlijk voor de kersverse hondeneigenaren is net zo leuk als cadeautjes voor kinderen kopen. Om jouw te helpen met je keuze voor het leukste cadeautje voor honden deze Top 10.

Gefeliciteerd, de hond van vrienden is jarig, welk cadeautje voor de hond moet je geven?

cadeautjes voor honden

Cadeautjes voor honden kopen. Hoe kies je het beste en leukste cadeau, want er zoveel keuze.

Voor de meeste hondeneigenaren is hun hond toch ook gewoon hun kindje. Mijn hond is ook echt mijn kindje, ze hoort echt bij de familie en dan vier je de verjaardag van je hond toch ook.

In deze blog heb ik een Top 10 gemaakt van de leukste cadeautjes voor honden om de keuze iets makkelijker te maken.

Mijn top 10 leukste cadeautjes voor honden

1.) Pluche Knuffels een super leuk puppy cadeautje

Je kan er echt niet genoeg van hebben, honden, tenminste onze Yara, vindt het geweldig om er het hele huis mee rond te hobbelen. De knuffel weggooien zodat ze hem weer kan halen is ook super leuk om te doen. En uiteraard het favoriete trekspelletje met knuffels is en blijft altijd leuk. Je kan ook een touwtje aan een pootje of iets van de knuffel maken, bijvoorbeeld een schoenveter, dan kan je de knuffel achter je aanslepen, dit is echt een onwijs leuk spelletje om met je hond te doen.

2.) Kong Flyer Frisbee

Kong Flyer

Hier maak je je hond echt blij mee, lekker samen buiten spelen met een super kwaliteit frisbee van Kong. Ook al heb ik zelf een klein hondje, een maltezer, ik ben echt fan van de producten van Kong, ze zijn echt van super kwaliteit. Heerlijk om samen met je hond in de tuin, het park of op het strand te spelen. Je kan deze flyer zonder al te veel moeite een grote afstand wegwerpen. Het rubber is zeer flexibel, dus je kan hem oprollen en in je zak meenemen.


Zie hieronder nog een leuk filmpje van een gelukkige hond met zijn Kong Flyer.

6.) Kong Snack Dispenser Wobbler

kong Wobbler

Geweldig leuk cadeautje voor honden. Je kan er gewoon brokjes in doen en een paar lekker snoepjes. De hond ruikt meteen dat er wat lekkers inzit, misschien vindt hij het in het begin een beetje spannend. Ik moest het bij mijn maltezer eerst even voordoen. Maar… als ze het dan doorhebben is het zo leuk om ze er mee bezig te zien. Of ze stoten de Wobbler met hun kop om, of ze gebruiken hun voorpoten en dan komen de brokjes en snoepjes eruit, dat is dan de beloning.

Je kan de Wobbler los draaien om er brokjes en snoepjes in te doen.

7.) Kong Squilles

Kong Squiggles

Wat een vrolijke kleurtjes hé deze speeltjes voor honden. De meeste honden vinden dit ook erg leuk om mee te spelen. Ze kunnen het makkelijk oppakken, omdat het wat slapper is in het midden. Ze kunnen er goed mee schudden en het dan zelf ook weggooien, maar nog leuker is het natuurlijk als jij je daar ook even mee bemoeit 🙂

Pluche rekbare speeltjes met een pieper de in.

Die pieper kan nog wel eens irritant worden als jouw hond heeft besloten om precies op dat gedeelte 5 minuten te gaan liggen kauwen 🙂

8.) De snuffelmat

Deze snuffelmat wordt geleverd inclusief een rubberen massage bal. In deze bal kunnen ook brokjes of hondensnoepjes gedaan worden, door het er uit halen van de brokjes wordt het tandvlees gemasseerd en tandplak verminderd.

Nog zo’n ideaal cadeautje voor honden uit de categorie neuswerk. Geweldig, je verstopt er brokjes en snoepjes in en je hond zijn neus is meteen actief. Super leuke mentale bezigheid voor honden.

Honden hebben zowel fysieke als mentale uitdagingen nodig. Door de snuffelmat traint jouw hond zich om:

  • zijn neus beter te gebruiken
  • Hij traint zijn intelligentie, want hij moet toch nadenken hoe hij eten eruit kan krijgen
  • langzamer te eten. Hij kan niet zo schrokken als zijn eten in de snuffelmat verstopt zit.
  • Het is een mentale uitdaging voor de hond

Je hebt meerder soorten snuffelmatten, gewoon even kijken welke jij ook leuk vindt.

9.) Chuckit launcher

cadeautje voor hond chuckit ball
honden cadeautje chuckit lancher

Welke hond vindt spelen met een bal niet leuk? Nou, mijn maltezer is liever lui dan moe, dus die maak je niet blij met een bal, maar zij is echt een uitzondering. Ik ken verder geen honden die niet gek zijn op ballen.

Balletje gooien blijft echt favoriet voor de meeste honden.

Bijpassend bij de Chuckit ballen, maar ook gewone tennisballen passen hier in hoor. Heel makkelijk in gebruik en je gooit een stuk verder dan zonder deze chuckit launcher. Bijkomend voordeel is dat je niet hoeft te bukken om de bal op te rapen.

Ze zijn er in meerdere kleur en maat varianten. Kies gewoon een kleur die jij mooi vindt en de maat die bij jouw past. (de kleur die jouw hond ziet is toch heel anders, (lees hier hoe een hond de wereld ziet)

10.) Een hondenpuzzel – Trixie Dog Acitivity Chess

Deze hondenpuzzel van Trixie valt onder de categorie intelligentie spellen. Een Super leuk cadeau voor hondeneigenaren maar nog leuker voor de hond.

Een hond moet bij deze puzzel zowel schuiven als als omgooien om bij het lekkers te kunnen komen.

Hieronder nog een video waarin je een hond leuk bezig ziet met de Trixie hondenpuzzel

Dit was mijn Top 10 van Cadeautjes voor Honden.

Ik hoop dat je zo kan slagen voor een leuk cadeautje voor jouw hond of voor de hond van jou vrienden. Ik zou het leuk vinden om te horen wat voor cadeautjes jullie hebben gekocht voor of je eigen hond of voor honden van vrienden.

Meer ideeën voor cadeaus voor honden, lees onderstaande blog’s

Groetjes Simone, Yara & (Nikita)

2 Comments

  1. Your website hit home with me being a dog lover myself, I do go out of my way to take good care of my baby. I have changed to all natural dog food for him to be healthy and hopefully live a longer life. I would not wish to lose him any sooner then I must.

    Great website for the dog lovers in the world, only your content is in Spanish I am guessing and for the ones of us who do not speak the language we are missing out on all your good information

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.