fbpx

cadeautjes voor hondenGefeliciteerd, jouw hond is jarig, wat geef je hem of haar?

Voor de meeste hondeneigenaren is hun hond toch ook gewoon hun kindje. Mijn hond is ook echt mijn kindje, ze hoort echt bij de familie en dan vier je de verjaardag van je hond toch ook. Hieronder een top 5 van super leuke cadeautjes voor honden die je een hond kan geven voor zijn of haar verjaardag, of aan de hond van vrienden of kennissen.

1.) Pluche Knuffels voor Honden

knuffels cadeau tip voor hond
Hondeknuffel Yap €15,85

Je kan er echt niet genoeg van hebben, honden, tenminste onze Yara, vindt het geweldig om er het hele huis mee rond te hobbelen. De knuffel weggooien zodat ze hem weer kan halen is ook super leuk om te doen. En uiteraard het favoriete trekspelletje met knuffels is en blijft altijd leuk. Je kan ook een touwtje aan een pootje of iets van de knuffel maken, bijvoorbeeld een schoenveter, dan kan je de knuffel achter je aanslepen, dit is echt een onwijs leuk spelletje om met je hond te doen.

2.) Kong Flyer Frisbee

kong-flyer-frisbee
Kong flyer frisbee rood. €17,40

Hier maak je je hond echt blij mee, lekker samen buiten spelen met een super kwaliteit frisbee van Kong. Ook al heb ik zelf een klein hondje, een maltezer, ik ben echt fan van de producten van Kong, ze zijn echt van super kwaliteit. Heerlijk om samen met je hond in de tuin, het park of op het strand te spelen. Je kan deze flyer zonder al te veel moeite een grote afstand wegwerpen. Het rubber is zeer flexibel, dus je kan hem oprollen en in je zak meenemen.
Zie hieronder nog een leuk filmpje van een gelukkige hond met zijn Kong Flyer.

3.) Denkspellen & Hondenpuzzels

Treat Maze €15,75

Of je moet echt een hele luie hond hebben, maar geloof me echt elke hond vindt dit leuk. Je stopt er iets lekkers in en je hond moet gaan zoeken waar het lekker zit, door bijvoorbeeld in het geval van de foto de dog treat maze te bewegen zodat de snoepjes naar buiten komen. Of bij hondenpuzzels door het omgooien of verschuiven van dingen om bij het lekkers te komen. Je hond is gewoon op een hele leuke en creatieve manier bezig en geloof me honden vinden dit echt een hele leuke uitdaging, mits je er echt iets lekkers in doet.

4.) Hondenmand

Hondenmand
Happy-House Mand luxury living. €44,95

Een heerlijke zachte hondenmand, wat wil je hond nog meer. Als ik een nieuwe mand koop voor Yara dan bedenk ik wel of ik er eigenlijk wel lekker in zou liggen. Ik weet dat klinkt misschien raar, maar denk jou zelf, jij ligt toch ook liever in een heerlijk comfortabel bed. Honden manden of honden kussens zijn er in alle kleuren en maten, je vindt er eigenlijk altijd wel één die ook nog eens leuk bij je interieur past

5.) Honden snacks honden snacks

Dit is echt Yara haar favoriete snack. De lekkerste Snacks zijn voor elke hond verschillend, maar je weet zelf wel wat je hond echt lekker vindt. Het grote voordeel van de de Proline boxby snacks is dat ze 100% natuurlijk zijn. Wil je je hond echt verwennen, geef hem dan deze heerlijke strips. Wil je kunnen kiezen klik dan hier voor alle mogelijk combinaties, gemakkelijk te bestellen bij www.bol.com

 

6.) Kong Snack Dispenser Wobbler

Te Koop bij Bol.com voor €13,86 maat S
en €18,06 voor maat L

Geweldig leuk cadeautje voor honden. Je kan er gewoon brokjes in doen en een paar lekker snoepjes. De hond ruikt meteen dat er wat lekkers inzit, misschien vindt hij het in het begin een beetje spannend. Ik moest het bij mijn maltezer eerst even voordoen. Maar… als ze het dan doorhebben is het zo leuk om ze er mee bezig te zien. Of ze stoten de Wobbler met hun kop om, of ze gebruiken hun voorpoten en dan komen de brokjes en snoepjes eruit, dat is dan de beloning.

Je kan de Wobbler los draaien om er brokjes en snoepjes in te doen.

7.) Kong Squilles

Kong Squiggles
Kong Squiggles te koop bij Bol.com

Wat een vrolijke kleurtjes hé deze speeltjes voor honden. De meeste honden vinden dit ook erg leuk om mee te spelen. Ze kunnen het makkelijk oppakken, omdat het wat slapper is in het midden. Ze kunnen er goed mee schudden en het dan zelf ook weggooien, maar nog leuker is het natuurlijk als jij je daar ook even mee bemoeit 🙂

Pluche rekbare speeltjes met een pieper de in. Die pieper kan nog wel eens irritant worden als jouw hond heeft besloten om precies op dat gedeelte 5 minuten te gaan liggen kauwen 🙂

8.) De snuffelmat

Snuffelmat voor honden
Te koop bij Bol.com

Nog zo’n ideaal cadeautje voor honden uit de categorie neuswerk. Geweldig, je verstopt er brokjes en snoepjes in en je hond zijn neus is meteen actief. Super leuke bezigheid voor honden.

Je hebt meerder soorten snuffelmatten, gewoon even kijken welke jij ook leuk vindt.

9.) Chuckit Ultra Ball  

Te koop bij bol.com

Welke hond vindt spelen met een bal niet leuk? Nou, mijn maltezer is liever lui dan moe, dus die maak je niet blij met een bal, maar zij is echt een uitzondering. Ik ken verder geen honden die niet gek zijn op ballen.

Balletje gooien blijft echt favoriet voor de meeste honden.

10.) Chuckit Launcher

Te koop bij Bol.com

Bijpassend bij de Chuckit ballen, maar ook gewone tennisballen passen hier in hoor. Heel makkelijk in gebruik en je gooit een stuk verder dan zonder deze chuckit launcher.

Ze zijn er in meerdere kleur varianten. Kies gewoon een kleur die jij mooi vindt. (de kleur die jouw hond ziet is toch heel anders, (lees hier hoe een hond de wereld ziet)

Dit was mijn Top 10 van Cadeautjes voor Honden.

Ik hoop dat je zo kan slagen voor een leuk cadeautje voor jouw hond of voor de hond van jou vrienden. Ik zou het leuk vinden om te horen wat voor cadeautjes jullie hebben gekocht voor of je eigen hond of voor honden van vrienden.

Groetjes Simone, Yara & (Nikita)

2 Reacties

  1. Your website hit home with me being a dog lover myself, I do go out of my way to take good care of my baby. I have changed to all natural dog food for him to be healthy and hopefully live a longer life. I would not wish to lose him any sooner then I must.

    Great website for the dog lovers in the world, only your content is in Spanish I am guessing and for the ones of us who do not speak the language we are missing out on all your good information

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.