Prins Hondenbrokken: 20x Extreem Goed en Gezond

prins hondenbrokken procare

Prins hondenbrokken kopen? Prins hondenvoer is een bekend merk in de wereld van hondenbrokken. Het merk bestaat al sinds 1963 en heeft dus een lange geschiedenis opgebouwd.

Prins hondenvoer een kwalitatief hoogstaand merk dat veel verschillende soorten brokken aanbiedt voor verschillende behoeften van de hond.

In dit artikel gaan we eens goed kijken naar de hondenbrokken van Prins en waarom ze goed zijn voor jouw hond.

20x De Beste Prins Hondenbrokken bij Bol.com

Prins heeft een enorm uitgebreid assortiment hondenvoer, hondenbrokken voor kleine honden, middelgrote en grote honden. Ze hebben brokken voor honden die last hebben van allergieën en brokken die speciaal passen bij de leeftijd van jouw hond.

Onderstaande hondenbrokken zijn verkrijgbaar voor honden van verschillende formaten en ook de inhoud is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

Onderstaande lijst is gesorteerd op prijs van laag naar hoog.

Geschiedenis van Prins hondenbrokken / Prins Petfoods

Prins is een Nederlands familiebedrijf dat in 1963 is opgericht door de heer Verkade. Hij begon ruim vijftig jaar geleden met de ontwikkeling en productie van honden- en kattenvoeding. Dat gebeurde eerst in de plaats Wekerom en later in Veenendaal, waar Prins Petfoods nog steeds is gevestigd.

Leiding van het bedrijf
Lies Verkade leidt nu als tweede generatie het familiebedrijf. Inmiddels zijn er binnen Prins drie generaties aan het werk. In 2010 werd het eerste lid van de vierde generatie geboren.

Liefde en passie voor dieren
Met liefde en passie maakt Prins 100% natuurlijke complete voedingen voor alle honden en katten. Goede voeding is belangrijk, maar goed voeren ook. Vandaar dat advies bij Prins hoog in het vaandel staat. Dit is de grote passie van de familie Verkade.

Prins Petfoods is altijd bezig met innovatie en verbetering van hun producten. Zo introduceerden ze in 2002 de ProCare-lijn, die speciaal ontwikkeld is voor honden met specifieke behoeften, zoals oudere honden of honden met gevoelige darmen.

Tegenwoordig is Prins Petfoods één van de grootste producenten van hondenvoeding in Nederland en zijn ze ook internationaal actief. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten in hun producten. Door hun constante innovatie en kwaliteit hebben ze een sterke positie in de markt weten te veroveren.

Wat is Prins hondenvoer?

Prins hondenvoer is een gerenommeerd merk in de wereld van hondenbrokken, met een rijke historie die teruggaat tot 1963. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en dat merk je aan de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Zo worden er bijvoorbeeld geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt en zijn de brokken vrij van chemische antioxidanten.

Het assortiment van Prins hondenvoer is zeer uitgebreid en biedt brokken voor verschillende leeftijden, groottes en rassen. Daarnaast zijn er speciale brokken voor honden met specifieke behoeften, zoals honden met een gevoelige maag of honden die minder actief zijn.

Prins hondenvoer besteedt veel aandacht aan de voedingswaarde van de brokken en gebruikt uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De verpakkingen zijn ook erg handig, bijvoorbeeld door de hersluitbare zakken waardoor de brokken langer vers blijven. Veel gebruikers zijn positief over de brokken van Prins en merken dat hun hond er goed op reageert. Bovendien wordt vaak benadrukt dat de brokken erg smakelijk zijn voor de honden.

Kortom, Prins hondenvoer is een merk van topkwaliteit dat een breed scala aan brokken biedt voor verschillende behoeften van de hond.

puppy prins hondenbrokken

Samenstelling en voedingswaarde van Prins hondenbrokken

 • Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten: Prins hondenbrokken zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een gebalanceerde verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten. Dit is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van jouw hond.
 • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen: Bovendien bevatten deze brokken geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, waardoor je hond alleen de beste voeding binnenkrijgt.
 • Hoge verteerbaarheid: Een ander voordeel van Prins hondenbrokken is de hoge verteerbaarheid. Dit betekent dat de voedingsstoffen optimaal worden opgenomen door het lichaam van jouw hond.
 • Gebalanceerde verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten: De voedingswaarde van Prins hondenbrokken is hoog en bevat de juiste hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten die jouw hond nodig heeft om gezond en energiek te blijven. De samenstelling van deze voedingsstoffen is afgestemd op de behoeften van verschillende hondenrassen en leeftijden.
 • Essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen: Hierdoor krijgt hij alle essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen binnen die nodig zijn voor een gezond en vitaal leven.
 • Afgestemd op leeftijd, ras en specifieke behoeften van de hond: Prins hondenbrokken zijn ook afgestemd op de specifieke behoeften van jouw hond. Of het nu gaat om leeftijd, ras of specifieke behoeften, Prins heeft altijd een geschikte voeding. Zo kan je erop vertrouwen dat jouw hond de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en zich optimaal kan ontwikkelen.

Kortom, Prins hondenbrokken zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar hoogwaardige voeding voor jouw hond. Met de gebalanceerde samenstelling, hoge verteerbaarheid en essentiële voedingsstoffen zorg je ervoor dat jouw hond de beste voeding krijgt die hij verdient.

Prins Petfoods en duurzaamheid

Een van de kernwaarden van Prins hondenbrokken is respect voor het milieu. Ze maken bewuste keuzes om het welzijn van zowel mens als dier te waarborgen en gaan op een respectvolle manier om met de omgeving. Ze streven naar een duurzame levenswijze.

Ze bieden hoogwaardige en natuurlijke voeding voor honden en katten. Hun producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen en proefdiervrij.

De geperste brokvoedingen zijn extra bijzonder omdat ze minder ruimte innemen dan krokante brokken. Hierdoor kunnen ze besparen op verpakkingsmateriaal. Voor hun geperste brokvoedingen gebruiken ze dezelfde zak als voor minder kilo’s krokante brokvoeding. Dat betekent een besparing van ongeveer 30% aan verpakkingsmateriaal.

Doordat hun geperste brokken op een lagere temperatuur worden bereid dan krokante brokken, besparen ze energie. Bovendien past er meer kilo’s geperste brok op één pallet, waardoor er minder transport nodig is.

Ze zijn milieubewust en streven naar hergebruik van materialen. Ze werken niet langer met plastic, maar met papieren tasjes en bedenken creatieve manieren om hun verpakkingen een nieuw leven te geven. Bijvoorbeeld door de Prins Cadeaubox te gebruiken als spelletjesdoos. Tijdens de workshop ‘Prinsheerlijk’ laten ze zien hoe lege zakken en dozen kunnen worden gebruikt voor leuke oefeningen.

Bij Prins hebben ze oplaadpunten voor elektrische auto’s van medewerkers en bezoekers. Op deze manier willen ze hun groene hart laten zien en een zo klein mogelijke ecologische pootafdruk achterlaten.

De voordelen van Prins hondenbrokken

Prins hondenbrokken hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere hondenvoedingen.

 • Bevat hoogwaardige ingrediënten: Een van de belangrijkste voordelen is dat de brokken hoogwaardige ingrediënten bevatten. Dit betekent dat de voeding vol zit met vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die de gezondheid van de hond ondersteunen.
 • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen: Daarnaast zijn er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan Prins hondenbrokken toegevoegd, wat de voeding nog gezonder maakt voor de hond.
 • Verbetert de spijsvertering: Een ander voordeel van Prins hondenbrokken is dat het de spijsvertering van de hond verbetert. De brokken bevatten vezels die de darmflora van de hond ondersteunen en zorgen voor een goede vertering van het voedsel. Hierdoor heeft de hond minder last van maag- en darmproblemen.
 • Geschikt voor honden met speciale dieetwensen: Prins hondenbrokken zijn ook geschikt voor honden met speciale dieetwensen. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, zoals brokken voor honden met een gevoelige maag of voor honden met overgewicht. Hierdoor kan de eigenaar de voeding afstemmen op de specifieke behoeften van de hond.
 • Wordt aanbevolen door dierenartsen: Tot slot worden Prins hondenbrokken aanbevolen door dierenartsen. Dit komt doordat de voeding van hoge kwaliteit is en de gezondheid van de hond ondersteunt.

Door te kiezen voor Prins hondenbrokken, kan de eigenaar er zeker van zijn dat hij zijn hond de beste voeding geeft die er op de markt verkrijgbaar is.

senior prins hondenbrokken

De verschillende smaken van Prins hondenbrokken

Prins hondenbrokken biedt een breed scala aan smaken om aan de voedingsbehoeften van verschillende honden te voldoen. Het assortiment omvat onder andere kip, kalkoen, lam, haring, eend, varken, zalm, rund en paard.

De kip- en kalkoenvarianten zijn rijk aan eiwitten, die bijdragen aan de groei en instandhouding van de spiermassa. Het hogere vet- en eiwitgehalte van de energierijke voeding is ideaal voor sportieve honden. Bovendien bevordert L-carnitine een optimale vetverbranding.

Lam biedt ondersteuning aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Vezels dragen bij aan de gezondheid van de darmen.

Haring is ideaal voor dieren die gevoelig reageren op andere dierlijke eiwitbronnen. Het ondersteunt de huid, vacht en spijsvertering en is verrijkt met zalmolie, wat rijk is aan omega-3 vetzuren.

Eend is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige spijsvertering of gevoelige huid- en vachtproblemen.

Varken, zalm, rund, paard en kalkoen zijn andere smaken in het assortiment van Prins hondenbrokken.

Door de verschillende smaken en samenstellingen is er voor elke hond een geschikte variant te vinden.

Prins hondenbrokken: oplossingen voor gezondheidsproblemen bij honden

Prins hondenbrokken: oplossingen voor diverse gezondheidsproblemen bij honden

Prins hondenbrokken bieden speciale voeding voor diverse gezondheidsproblemen bij honden. Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende opties die beschikbaar zijn:

Dieetvoer:

 • Prins ProCare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic: geschikt voor honden met maag- en darmklachten en voedselallergieën.
 • Prins ProCare Croque Veterinary Diet Mobility: geschikt voor honden met gewrichts- en botproblemen.

Senior ondersteuning:

 • Prins ProCare Croque Senior Support: speciale samenstelling die de gewrichten ondersteunt en de mobiliteit verbetert.

Gesteriliseerde/gecastreerde honden:

 • Prins Procare Protection Sterilised: geschikt voor gesteriliseerde/gecastreerde honden.
 • Prins ProCare Croque Weight Reduction: zorgt voor een gezond gewicht en ondersteunt het hormonale systeem van de hond.

Stress en angststoornissen:

 • Prins ProCare Resist Calm: helpt om stress te verminderen en de hond te kalmeren.

Suikerziekte:

 • Prins Procare Gewichtscontrole & Diabetes: geschikt voor honden met suikerziekte (diabetes). Bevat minder koolhydraten en helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Kortom, Prins hondenbrokken bieden voor diverse gezondheidsproblemen een passende oplossing.

Tips voor het kiezen van de beste Prins hondenbrokken

Kies de juiste Prins hondenbrokken voor jouw viervoeter

Als je op zoek bent naar de juiste Prins hondenbrokken voor jouw viervoeter, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden. Hieronder vind je een overzicht van deze factoren.

 • Leeftijd van je hond
  Allereerst is de leeftijd van je hond belangrijk. Prins biedt bijvoorbeeld speciale voeding aan voor puppy’s, volwassen honden en senioren.
 • Smaak van de hondenbrokken
  Daarnaast kun je kijken naar de smaak van de hondenbrokken. Prins heeft verschillende smaken in het assortiment, zoals kip, lam en zalm.
 • Verpakkingsinhoud
  Ook de verpakkingsinhoud kan een rol spelen in je keuze. Prins biedt zakken aan van 1,5 kg tot 15 kg.
 • Speciale dieetwensen van je hond
  Als je hond speciale dieetwensen heeft, zoals een allergie of gevoelige maag, dan kun je ook bij Prins terecht voor speciale voeding.
 • Beoordelingen van andere hondeneigenaren
  Tot slot kun je de beoordelingen van andere hondeneigenaren meenemen in je overweging. Op de website van Prins kun je reviews lezen van andere klanten en zo een idee krijgen van de ervaringen met bepaalde soorten hondenbrokken.

Door deze factoren in je keuze mee te nemen, kun je de juiste Prins hondenbrokken vinden die passen bij de behoeften van jouw hond.

Ervaringen van hondenbezitters met Prins hondenbrokken

Hondenbezitters hebben goede ervaringen met Prins hondenbrokken. Eén van de belangrijkste voordelen is dat honden de brokken graag eten. Dit is natuurlijk erg belangrijk, omdat een hond gezonde voeding nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Daarnaast ervaren veel hondenbezitters dat de vacht en spijsvertering van hun hond verbetert door het gebruik van Prins hondenbrokken. Dit kan leiden tot minder ontlasting en een gezonder gewicht voor de hond. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van Prins hondenbrokken wordt als goed ervaren.

Kortom, veel hondenbezitters zijn tevreden over de kwaliteit en smakelijkheid van Prins hondenbrokken.

2 leuke cadeauboxen van Prins Petfoods

Prins verkoopt ook 2 super leuke cadeauboxen, dit je zelf kunt kopen of cadeau kunt doen

De Prins Puppy opgroeibox

Ben je op zoek naar de ideale start voor jouw nieuwe puppy? Dan is de Prins opgroeibox jouw perfecte keuze!

Inhoud van de opgroeibox:
Naast gezonde voedingen voor puppy’s, bevat de opgroeibox handige informatie en tips om je door het eerste levensjaar van jouw kleine viervoeter te helpen. Bovendien krijgt je puppy een leuk extraatje cadeau!

Wat bevat de Prins Puppy opgroeibox?

 • Gezonde, 100% natuurlijke puppyvoeding (afhankelijk van de soort voeding 2 of 3 kilo)
 • Handige maatbeker
 • Puppy kalender: Volg de ontwikkeling van je pup op de voet met de Prins Puppy kalender. Deze bevat een schat aan informatie en tips om je te helpen tijdens het eerste levensjaar van je hond. Geniet van het groeiproces!
 • Prins Train & Care
 • Puppybehang: Maak superleuke foto’s met het Kiekeboe-gaatje!
 • Tips voor verschillende leuke spelletjes die jij met je pup kan doen!

De Prins opgroeibox voor puppy’s is het ideale starterspakket of cadeau voor nieuwe puppyeigenaren. Met gezonde voedingen en handige informatie en tips kan je jouw puppy de beste start geven en genieten van het groeiproces!

Prins giftbox: een happy honden cadeau

Het cadeaupakket van Prins is een geweldig cadeau voor elke hondeneigenaar. Met dit pakket geef je jouw hond of die van iemand anders een vliegende start met 100% natuurlijke voeding. Het pakket bevat niet alleen voeding, maar ook een leuk boekje over honden en een handige maatbeker.

Inhoud van het cadeaupakket
Het cadeaupakket bevat een boekje genaamd ‘Recept voor een happy hond’, een NatureCare worst Turkey, een kleinverpakking Prins hondenbrokken en een Prins maatbeker. Ook krijg je informatie over de wereld van Prins en de voeding die zij bieden.

Prins hondenbrokken
Bij Prins maken ze natuurlijke hondenvoeding op maat, geschikt van pup tot senior. Ze gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners. De prins hondenbrokken zijn dan ook een goede keuze voor elke hondeneigenaar die zijn of haar hond gezond wil houden.

Gebruik de doos voor leuke spelletjes
De doos waarin het cadeaupakket wordt geleverd, kan ook worden gebruikt voor leuke spelletjes met je hond. Zo kun je bijvoorbeeld verstoppertje spelen of je hond leren om de doos open te maken om bij de beloningsworst te komen. Op deze manier wordt het cadeaupakket niet alleen een cadeau voor je hond, maar ook voor jou als eigenaar.


Het Prins giftbox cadeaupakket is een geweldig cadeau voor elke hondeneigenaar. Het bevat 100% natuurlijke voeding en een leuk boekje over honden. De doos kan ook worden gebruikt voor leuke spelletjes met je hond. Bij Prins maken ze natuurlijke hondenvoeding op maat, geschikt van pup tot senior, en hun hondenbrokken zijn dan ook een goede keuze voor elke hondeneigenaar die zijn of haar hond gezond wil houden.

Veel gestelde vragen over Prins Hondenbrokken

Prins hondenbrokken

Wij begrijpen het dat er nog wel een aantal vragen zijn over het Prins Hondenbrokken. Hieronder zullen wij proberen de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, stel ze gerust in de reacties onder dit artikel.

Is Prins Graanvrij?

De brokvoedingen van Prins zijn 100% natuurlijk, wat betekent dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd worden. Dit zorgt ervoor dat de voeding gezond is voor de hond en dat hij alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft.
De graanvrije brokvoedingen van Prins zijn ook geschikt voor honden met allergieën of intoleranties voor granen. De voeding bevat hoogwaardige eiwitten en vetten die afkomstig zijn van dierlijke bronnen, zoals kip of lam, en is vrij van tarwe, mais en rijst.

Hoe goed is prins hondenvoer?

Prins hondenbrokken zijn een populaire keuze onder hondeneigenaren vanwege de samenstelling en kwaliteit van ingrediënten. Het merk gebruikt geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, wat het voer gezonder maakt voor honden. Daarnaast is het voer geschikt voor gevoelige honden en zijn er diverse voedingsopties voor verschillende levensfases en -stijlen beschikbaar.
Veel hondeneigenaren hebben positieve ervaringen met Prins hondenbrokken en merken dat hun hond gezonder en energieker wordt door het voer. Bovendien is het merk betaalbaar in vergelijking met andere premium hondenvoermerken, wat het aantrekkelijk maakt voor hondeneigenaren die op zoek zijn naar kwaliteitsvoer voor een redelijke prijs.
Al met al kunnen we concluderen dat Prins hondenbrokken een goede keuze zijn voor hondeneigenaren die op zoek zijn naar gezond en kwalitatief voer voor hun hond. Het merk biedt een breed scala aan opties en heeft een goede reputatie onder andere hondeneigenaren.

Waar wordt Prins hondenvoer gemaakt?

Prins hondenvoer wordt al ruim vijftig jaar geproduceerd door het Nederlandse familiebedrijf Prins Petfoods. Het bedrijf is opgericht in 1963 door de heer Verkade en begon met de ontwikkeling en productie van honden- en kattenvoeding.
In eerste instantie gebeurde dit in de plaats Wekerom, maar later is het bedrijf verhuisd naar Veenendaal. Hier is Prins Petfoods nog steeds gevestigd en worden alle Prins hondenbrokken geproduceerd.
Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten in hun voeding.
Prins hondenbrokken zijn dan ook een uitstekende keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar gezonde en smakelijke voeding voor hun trouwe viervoeter.

Welke Prins brokken?

Prins hondenbrokken zijn geschikt voor vrijwel elke hond. Of je nu een jonge pup hebt of een volwassen hond van middelbare leeftijd, de Prins Procare Standaard brokken zijn een goede keuze. Deze brokken zijn ontwikkeld voor honden met een gemiddeld inkomen en bevatten alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft om gezond te blijven.
Een belangrijk kenmerk van Prins hondenbrokken is dat ze ondersteunende ingrediënten bevatten. Zo bevat de Procare Standaard brok zalmolie, wat goed is voor de huid en vacht van je hond. Ook zitten er FOS (fructo-oligo-sacchariden) in, wat bijdraagt aan een gezonde darmflora. Dit kan weer bijdragen aan een betere weerstand van je hond.
Het fijne aan Prins hondenbrokken is dat ze in verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale brokken voor honden met een gevoelige maag of voor honden die extra energie nodig hebben. Je kunt dus altijd een variant vinden die past bij de behoeften van jouw hond.

Wat zijn Prins ProCare Protection hondenbrokken?

Prins ProCare Protection is een complete voeding voor honden die net dat beetje extra nodig hebben. Deze 100% natuurlijke geperste brokken bevatten prebiotica en probiotica, speciaal geselecteerde kruiden en andere waardevolle ingrediënten. Dit alles zorgt voor een extra weerstand en ondersteunt de gezondheid van jouw hond.
Deze brokken zijn geschikt voor (middel)grote honden in elke levensfase. Of jouw hond nu een pup is of al wat ouder, er is altijd een variant van Prins ProCare Protection die bij hem past. Zo kan je jouw hond op elk moment het beste bieden.
Kies voor Prins ProCare Protection als je jouw hond écht iets meer wilt geven. Deze voeding is verkrijgbaar in diverse varianten en is te vinden onder de zoekterm “prins hondenbrokken”. Geef jouw hond het beste en kies voor Prins ProCare Protection.

Waarom LovingYourDog vertrouwen om de Beste Prins hondenbrokken te kopen?

Expertise in hondenproducten

Als je op zoek bent naar de beste Prins hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter, dan is het belangrijk om te vertrouwen op een betrouwbare bron. LovingYourDog heeft een team van experts in huis die zich dagelijks bezighouden met het testen en beoordelen van hondenproducten. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van de beste Prins hondenbrokken op de markt.

Klantreviews en beoordelingen

Naast de expertise van LovingYourDog, kun je ook vertrouwen op de ervaringen van andere hondenbezitters. Op de website van LovingYourDog vind je talloze klantreviews en beoordelingen van Prins hondenbrokken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de ervaringen van andere hondenbezitters en kun je beter bepalen welke hondenvoer van Prins het beste bij jouw hond past.


Prins hondenbrokken zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de juiste voeding voor elke levensfase van je hond.

We zijn aan het einde van dit artikel. We hopen dat jullie het een leuk artikel vinden en geslaagd zijn in het vinden van de Beste Prins hondenbrokken voor jullie hond.

Groetjes Simone & nikita
Website | + berichten

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Simone

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger / content Creator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.