fbpx

kong hondenspeeltjesKong Hondenspeeltjes een leuke activiteit voor je hond

Waarom de Kong Hondenspeeltjes? Omdat Kong gewoon echt onwijs sterk en leuk speelgoed maakt voor honden. En de Kong is gemaakt van huisdiervriendelijk en kauwbaar rubber

De befaamde Kong

Ik zelf ben echt een grote fan van deze kong, je hebt ze in verschillende maten en kleuren, dus ik weet zeker dat de juiste maat voor jou hond er ook bij zit. Yara heeft een iets grotere dan ze zou moeten hebben, maar dan kan er gewoon iets meer in 🙂 Waarom ben ik zo’n fan van de Kong, omdat ze (bijna) onverwoestbaar zijn en je hond vindt het geweldig. Zowel Nikita & Yara krijgen een Kong van ons als wij weggaan, we stoppen daar dan wat lekkers in, zoals de Kong vulling die je kan kopen of kipfilet of iets dergelijks wat je hond lekker vindt. Als Nikita de Kong alleen al zag dan had ze daar alleen nog maar oog voor, dus konden wij met een gerust hart even weggaan. Je hond is er gewoon even lekker mee bezig en wordt er moe van, dus na het leegeten of leeg likken van de Kong gaat hij even lekker slapen. Ideaal gewoon en een echte must voor elke hondenbezitter. Je kan de kong ook goed gebruiken voor apporteer spelletjes met je hond.

Kong pluche speeltjes

Uit ervaring kan ik wel zeggen dat dit hele degelijke speeltjes zijn, ze zijn er ook in hele leuke kleuren en variaties, maar deze Kong speeltjes zijn niet onverwoestbaar. Het zijn geweldige speeltjes om mee te apporteren of trekspelletjes mee te doen. Ook deze speeltjes zijn er in verschillende maten zodat er altijd wel één bij jouw soort hond past. De pluche speeltjes hebben een, soms irritante, pieper wat je hond dan weer geweldig vindt. Ik soms wat minder, maar gelukkig zit Yara niet de hele tijd op die ingebouwde pieper te bijten. Je hebt ook pluche speeltjes met touw, deze zijn uitermate geschikt voor het doen van de trekspelletjes. Of pluche speeltjes met een bal er in, die zijn weer ideaal om mee te apporteren.

Speel jij graag balspelletjes met jouw hond?kong football

Ook daar heeft Kong de speeltjes voor, van de bekende tennisbal t/m de echte Football. Met deze speeltjes kan je zowel binnen als buiten heerlijk spelen met je hond. Als je binnen speelt met een bal moet je wel even opletten waar je de bal gooit 🙂 De ballen hebben een verzonken pieper die het voor je hond nog leuke maakt om met zijn bal te spelen. Je kunt de Kong producten kopen op bol.com

 

Kong puppy speelgoed

Heb jij net een nieuw puppy, of misschien wel je eerste puppy, dan zit je bij Kong ook goed. Kong heeft een speciaal en uitgebreid assortiment met puppy speelgoed. De Kong voor puppy’s is bijvoorbeeld gemaakt van een zachter materiaal dan de originele Kong hierdoor wordt het tandvlees van uw puppy beschermd, waardoor het gebit zich goed ontwikkeld. Al het materiaal van de puppy producten van Kong zijn ontwikkeld ter bescherming van het tandvlees en de ontwikkeling van een gezond en sterk gebit. De Kong Puppy Goodie Bones kan je ook vullen met iets lekkers voor je puppy, wat het weer extra aantrekkelijk maakt om er lekker lang op te kauwen. Voor puppy’s is er een speciale vulling voor de Kong. De speciaal samengestelde kippenleversmaak is perfect voor de gevoelige maag van een puppy. Dus wil jij het beste speelgoed voor jouw pup, kies dan voor de Kong hondenspeeltjes voor puppy’s!

Kong Wobbler of snack dispenser kong honden speelgoed

Ook weer zo’n geweldig speeltje van Kong wat jouw hond lekker bezig houdt. Het werkt als volgt, je stopt er brokjes in of snoepjes, wel droogvoer in ieder geval. Als je hond er dan mee gaat spelen valt er spontaan iets lekkers uit, super leuk natuurlijk en voor je hond aanleiding om hier verder mee te gaan, want hij wil nog wel meer lekkers. Het is een leuke activiteit om je hond te laten werken voor zijn voer. Ook weer ideaal om te geven als je je hond even alleen thuis wilt laten.

Kong heeft echt een ruim aanbod aan hondenspeeltjes. Ik heb er hier maar een paar beschreven. Wil je er zelf één of meerdere Kong hondenspeeltjes aanschaffen dan kan je hier ze kopen via bol.com.

Ik wens je veel speel plezier voor en met je hond!

Groetjes Simone, Yara & (Nikita)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.