fbpx

Online puppy cursus

Hondenfietsmand voor Achterop

Beezteehondenfietsmand voor achterops – Hondenfietsmand voor achterop Review

Website: Bol.com
Product: Beeztees – Mand Rieten fietsmand bagagedr+kap 45×23
Prijs: € 54,99
9200000011221931_1

Beschrijving: Honden of katten fietsmand voor achterop, geschikt voor de kleinere honden. Gemakkelijk te bevestigen op de bagagedrager d.m.v. het vastklikken van de beugels. De bijgeleverde draadkap of koepel zorgt er voor dat u hond of kat er niet uit kan springen, maar is ook zeer geschikt om af te dekken voor bescherming tegen de zon of regen.

Waarom zou je deze hondenfietsmand kopen?

Wij fietsen heel vaak met onze Yara en wij hebben zelf deze mand. De mand is ruim en stevig, de bevestiging is super makkelijk en veilig. Je hond heeft de ruimte in de mand, leg er een lekker dekentje of kussentje in zo dat je hond comfortabel zit en je kunt genieten van een heerlijke fietstocht samen. Je kan de draadkap/koepel er ook af laten als je dat wilt, maar wij hebben hem er graag op, het geeft een veilig gevoel en in de zomer bevestigen wij er met knijpers een theedoek op om Yara te beschermen tegen de zon.

Basil Pasja Middel 45cm

Website: Bol.com
Product: Basil Pasja Hondenfietsmand voor achterop

Prijs: € 59,90

Beschrijving: Rieten Hondenfietsmand voor achterop, geschikt voor de kleinere honden. Zeer gemakkelijk te bevestigen op de bagagedrager vanwege het universele Senna-systeem. De mand is net zo makkelijk van de fiets af te halen als er weer op te zetten.

Waarom zou je deze hondenfietsmand kopen?Draadkoepel voor hondenfietsmand

Vind je het leuk en gezellig om samen met je hond te fietsen en heerlijk van de natuur te genieten en wil je geen draadkap, dan is deze hondenfietsmand uitermate geschikt. Leg een lekker kleedje of kussentje in de mand en je hond zit heerlijk. Mocht je je bedenken en wil je toch liever een draadkap/koepel, dan is deze gewoon los te bestellen, dus je hoeft geen nieuwe hondenfietsmand te kopen. Wel even de juiste maten van je mand opmeten bij het bestellen van een losse draadkap/koepel

Ik wens jullie veel en veilig fiets plezier.

Mocht je nog vragen hebben over deze fietsmanden stel ze gerust in de commentaren box hieronder en ik beantwoord ze graag.

Groetjes Simone, Yara & (Nikita)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.