Over Mij

 Hoi

Gezellig dat je mijn website hebt gevonden!

Ik ben Simone. In 2003 heb ik mijn eerste hondje gekocht, Nikita een maltezer leeuwtje. Zij was echt mijn alles. Nikita was doof geboren, dus dat was even wennen, maar uiteindelijk ook wel erg makkelijk. Nikita was echt een super lief hondje, ging altijd overal mee naar toe met me, mee naar mijn werk, op vakantie en zomers lekker mee op de fiets.

Helaas werd in november 2013 een tumor geconstateerd bij Nikita, mijn wereld stortte volledig in. Ik wist me geen raad, hoe nu verder? We hebben de tumor laten verwijderen, maar de kans op uitzaaiingen was heel groot, deze uitzaaiingen zaten dan in de lymfen. Wij hadden afgesproken dat we Nikita nooit zouden laten lijden, hoe bang we ook waren om haar te verliezen, dus wij hadden besloten om geen chemo te laten doen, omdat dit alleen levensverlenging zou zijn, zonder dat wij de garantie hadden dat het leven voor Nikita ook leuk en dragelijk zou blijven. Wel hebben wij gekozen voor natuurlijk kankerremmers en deze hebben haar heel erg geholpen. Nikita had een zeer agressieve vorm van kanker en had nog maar maximaal 3 maanden te leven. Maar dankzij de natuurlijke kankerremmers hebben wij alles nog gedaan wat we af hadden gesproken, zoals nog 1 keer nieuw jaar, nog 1 keer op vakantie enz. Nikita is overleden op 13 december 2014 – nog steeds de meest verdrietige dag uit mijn leven.

Mijn gedicht aan Nikita  

Lieve Lieve Nikita 

Op 10 augustus 2003 werd jij geboren,
de dag dat ik jou voor het eerst zag, had ik mijn hart en ziel meteen aan jou verloren.

Vanaf die eerst dag waren wij onafscheidelijk aan elkaar verbonden
Onze harten  en ziel zitten met een onzichtbaar , onbreekbaar touwtje aan elkaar gebonden.

Ik ben zo blij dat jij die ruim 11 jaar in mijn leven mocht zijn
Al doet het verlies van jou mij van binnen ontzettend veel pijn

Jij vulde mijn hart met liefde en blijdschap, jij gaf mijn leven zin,
De pijn die ik nu voel zal langzaam plaatsmaken voor mijn allermooiste herinnering.

Lieve Nikita ik hou van jou met heel mijn hart,
Daar heb je nu een heel mooi plaatsje, we gaan door met ons leven maar nooit helemaal apart.

Nikita ik hou van jou! Wij blijven voor altijd aan elkaar gebonden,
door het onzichtbare onbreekbare touwtje dat onze harten en ziel met elkaar heeft verbonden

Nikita je bent voor altijd in mijn hart
Rust zacht mijn lieve lieve schatIMG-20150406-WA0013

Na het overlijden van Nikita hebben wij besloten om een nieuw hondje te kopen, dit is onze lieve schat Yara geworden.

Waarom ben ik deze website begonnen? 

Wij hadden het er erg moeilijk mee om een ander hondje te kopen, het voelde toch als een soort verraad naar Nikita toe. Toen ben ik naar de Paraview beurs toegegaan en heb een dierentolk opgezocht. Zonder te vertellen dat Nikita was overleden wist zij het al, deze vrouw wist ook dat ik al had gekeken voor een ander hondje (wat ik toen nog aan niemand had verteld) en zij vertelde mij dat Nikita daar heel blij om was, dat ze me weer een nieuw hondje gunde. Ook wist Nikita van mijn Facebook pagina af, welke je ook op de website ziet en de engelse website.

Ik bezoek vaker Paraview beursen, en ik had al een keer eerder jaren hier voor, een vraag gesteld over Nikita, omdat Nikita door haar doofheid ook niet communiceerde, werd zij sneller gebeten door andere honden.

Ik vond dit zo’n geweldige ervaring dat ik besloten heb om mijzelf hier verder in te verdiepen.

Op dit moment doe ik een cursus hondentrainer en een cursus communiceren met dieren. Zelf ben ik al wel langer bezig met tarot kaarten en meditatie. Uiteindelijk ga ik zelf ook een dierentolk worden.

 

signature