Online Puppycursus

Online puppy cursus

Gefeliciteerd met jullie Puppy! Geef jouw pup een goede start en schrijf je meteen in voor de Online Puppycursus.

Let the Fun begin.

Er is bijna niks leukers dan een puppy vind ik persoonlijk en dan bedoel ik eigenlijk:

Hoe je jouw puppy op de beste manier grootbrengt en al die eventuele gedragsproblemen meteen oplost.

Hoe je commandotraining doet… van leren blijven tot stoppen met bijten of kauwen.

puppycursus online

In gun jou de beste band die je kunt hebben met jouw pup. Trainen op een Fun maar leerzame manier!

Puppies zijn net als kleine kinderen. Alles is nieuw en ze moeten alles nog leren en ontdekken. Het leuke is dat dat heel makkelijk gaat via een online puppy cursus met handige puppy training video’s.

Daarom meld ik met trots dat ik super goed nieuws heb, sinds kort werkt LovingYourDog samen met 123Tinki.com

Naast alle leerzame blogs hier op Lovingyourdog.nl kun je nu dus ook starten met een online puppycursus, de eerste 7 proeflessen zijn gratis als je je hier even voor aanmeldt.

Start eerst met de 7 gratis proeflessen

Dat is het mooie van deze online puppycursus, je kan het eerst testen. Daar hou ik zelf altijd van, want ik wil toch weten of ik het een prettige manier van leren vindt.

123Tinki biedt je 7 gratis proeflessen aan, hoe leuk is dat!

Klik op de bovenstaande link en scroll iets naar beneden op de pagina, daar vindt je de link om de gratis proeflessen te downloaden. Je ontvangt direct een mailtje met toegang tot de gratis lessen.

online puppycursus

Wat leer je in de gratis puppy training video lessen?

 1. 31 praktische zaken om je voor te bereiden op de komst van je puppy – in deze Video wordt onder andere een puppy checklist besproken, deze kun je onder de video downloaden, maar hier vindt je ook een puppychecklist.
 2. 4 typische puppy gedragingen. In deze video worden de meest voorkomende gedragingen uitgelegd en het belang van balans en consequent zijn.
 3. 10 gouden tips voor het opvoeden van je puppy. De gouden Puppy trainingstips worden duidelijk uitgelegd en zijn ook nog eens makkelijk te downloaden.
 4. Introductie van de benchtraining. Het gebruik van de bench wordt op de juiste manier uitgelegd en waarom dit niet zielig is maar juist belangrijk voor jouw puppy. Bij deze video kun je ook een gratis e-book over Benchtraining downloaden
 5. Introductie van de zindelijkheidstraining met een stappenplan wat je kunt downloden om je pup sneller zindelijk te krijgen
 6. Het afleren van het bijten op handen en spullen. Ook hier krijg je een handig en duidelijk stappenplan om jouw pup te leren waar hij wel en waar hij niet op mag bijten.
 7. Introductie over het leren wandelen aan de riem. Uitleg hoelang je met je pup mag lopen per leeftijd in maanden of weken. Ook hier een handig stappenplan hoe je jouw pup leert om netjes aan de riem te lopen.

Niet alle stappenplannen zijn te downloaden in deze 7 leuke gratis proeflessen daarvoor moet je het complete pakket aanschaffen.

Deze waardevolle puppycursus kost nu maar 84 euro, dit is een korting van 50% op de originele prijs en je hebt levenslange toegang.

Wat zit er allemaal in het complete online PuppyCursus Pakket?

 • Je krijgt toegang to 30 uur puppy training. Dit zijn 75 videolessen met veel tips door erkende puppy experts
 • Super handige stappenplannen die je kunt downloaden voor de meest voorkomende problemen of wel uitdagingen met jouw puppy
 • 10 leuke puppy e-booken voor de eerste 180 dagen met jouw puppy
 • Handige schema’s voor de oefeningen en de trainingstips
 • Persoonlijke begeleiding
 • Levenslange toegang op je computer, telefoon en of tablet

Voordelen van een online Puppycursus

 • Je krijgt hele duidelijke instructie filmpjes die je, indien nodig, iedere keer opnieuw kunt afspelen
 • Jouw puppy kan training krijgen in zijn eigen vertrouwde omgeving zonder teveel afleidingen
 • Je krijgt vaak vele extra’s zoals e-books vol met handige tips
 • Er zitten bij online puppy cursussen vaak hele handige schema’s en stappen plannen die je kunt downloaden.
 • je hebt vaak levenslange toegang, dus wil je na een jaar opnieuw beginnen met de puppy training, dan kan dat.
 • Als je buiten loopt kan je alles wat je tijdens de online Puppy cursus video’s hebt geleerd oefenen.
 • Heb je vragen, je kunt alles mailen, ook video’s van jouw puppy, en je krijgt antwoord van erkende puppy experts.

Enkele reviews van deelnemers van de Online Puppycursus

Deze reviews komen van de website van 123tinki.com

Sara“De puppy training video’s en puppy boeken zijn de prijs meer dan waard. Het inschakelen van een hondenexpert die 1 uur langskomt kost echt veel meer.”

Casper“Tinki Academy heeft ons echt gered. Vanaf het begin was het advies van de hondenexperts praktisch, professioneel en erg bruikbaar.”

Gerben: Deze puppycursus is écht een aanrader. Ik heb erg veel gehad aan de tips van de experts. Ik heb er bewust voor gekozen om de puppycursus te kopen voordat ik mijn puppy in huis had. De cursus gaf veel bruikbare tips over hoe ik bijvoorbeeld mijn huis ‘puppy proof’ moest maken en tips voor de eerste 24 uur met mijn puppy. Mijn puppy is nu 3 maanden en dankzij de puppycursus van Tinki volledig zindelijk en hij loopt perfect aan de riem zonder te trekken. Kortom: eigenlijk zou deze puppycursus verplicht moeten zijn voor elke nieuwe puppy eigenaar.

Nog niet helemaal overtuigd, bekijk hier de introductievideo van 123Tinki

Veel gestelde vragen over een online Puppycursus

Hoe oud moet een puppy zijn voor een puppycursus?

Het voordeel van een online puppycursus is dat je meteen kunt beginnen als je jouw puppy thuis hebt. Wil je naar een puppycursus bij jou in de buurt dan moet jouw pup minimaal 8 weken zijn en soms zelfs al 12 weken omdat jouw puppy dan volledig is ingeënt.

Moet mijn puppy naar een (online) puppycursus?

Ja, het is wel beter, ook voor jou zelf. Je leert hierdoor om met jouw hondje te trainen en je leert het meteen op de juiste manier. Spelenderwijs leert jouw puppy zo de juiste manieren en zorg jij er voor dat jouw puppy op kan groeien tot een gelukkige volwassen hond.

Heel veel plezier met het opvoeden en trainen van jouw puppy. Mocht je nog vragen hebben dan mag je die ook altijd stellen door een e-mail te sturen naar lovingyourdog@outlook.com

Groetjes Simone & nikita