Grappige Honden Foto’s

Grappige honden foto's

Grappige honden Foto’s

Ach wat kan ik zeggen, het blijft gewoon heel leuk om naar van die grappige hondenplaatjes te kijken, je wordt er gewoon vrolijk van, vind ik. Ik kan zelf ook altijd erg lachen om mijn eigen hondje Yara. En dat zal een ieder die een hond of dier heeft van zijn eigen dier zeggen. Dieren zijn gewoon leuk als je ze goed opvoedt.

Wil je elke dag leuke en grappige foto’s zien van honden, dan kan je lid worden van mijn facebookpagina door hier te klikken -> Facebook.com/lovingyourdogs

Heb je zelf leuke foto’s van jouw hond die je graag wilt delen, dan ka dat via de facebookpagina, of door hier onder in het commentaar gedeelte een berichtje achter te laten of je kan een mailtje sturen naar lovingyourdog@outlook.com.

Ik zal binnenkort ook wat leuke filmpjes van mijn maltezertje Yara online zetten. Yara is nu bijna 11 maanden oud. Ze was de kleinste uit het nest en het lijkt ook een lief ukkie te blijven 🙂 Yara haar ouders zijn echte show maltezers, dus echt van die hele mooie met heel lang haar. Wij lopen geen shows met Yara, dus Yara heeft een trendy rommelige coupe.

Hieronder een aantal grappige en lachwekkende foto’s van honden met soms hilarische teksten, veel teksten zijn wel in het engels, dus ik hoop dat dat geen probleem is. Ik ben altijd op zoek naar grappige, leuke plaatjes van honden, dus je mag ze ook altijd opsturen naar me.     

 

Ik hoop dat je plezier hebt beleeft aan het bekijken van de foto’s 🙂

Geniet van je dag en graag tot ziens op de website

signature

 

Nikita

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.