9 Redenen waarom je beter een hond kan hebben dan een partner!

Ik wil een hond

Waarom kan je beter een hond nemen dan een partner?

Op de website poochperks.com is een survey gedaan onder 1000 honden eigenaren. Wat zouden ze erger vinden, als hun hond weg zou lopen of hun partner. Maar liefst 38% vindt het erger, veel erger als hun hond weg zou lopen. Om eerlijk te zijn hoor ik ook bij die 38% ondanks dat ik mijn partner niet kwijt zou willen.

 

Hier 9 redenen waarom een hond beter is dan een man en/of partner

  1. Jouw hond is altijd blij als je thuis komt, hij is echt helemaal door het dolle heen. Wanneer springt jouw man/vrouw/partner nog een gat in de lucht van geluk als je thuiskomt. Als ik mag raden: Nooit (het zou ook wel een beetje apart zijn als hij dat wel deed)
  2. Heb jij een keer een Bad Hair Day, het maakt jouw hond niet uit. Volgens jouw hond zie jij er altijd goed uit, jouw hond houdt altijd van jou. Een partner kan nog wel eens commentaar geven op hoe je eruit ziet, vindt je kleding niet mooi of je nieuwe haarkleur afschuwelijk.
  3. Je hoeft je hond niet te entertainen of bezig te houden, naast zijn dagelijkse wandelingen geef je hem thuis een bot of een speeltje en jouw hond vermaakt zich prima en jij ook. Voor je man/vrouw/partner moet je koken (of niet), koffie zetten, drank je inschenken. Luisteren naar zijn dagelijkse beslommeringen enz
  4. Met je hond kan je kan je gewoon heerlijk knuffelen op de bank zonder verdere verwachtingen. Hoe vaak lukt jou dit met je man/vrouw/partner 😉
  5. Hou je van zingen, maar klinkt het voor geen meter. Bij je hond kan je dit ongegeneerd doen, hij vindt het waarschijnlijk fantastisch en misschien blaft hij wel vrolijk mee.
  6. Sommige honden snurken ook, maar gek genoeg is dit bij lange na niet zo irritant als een snurkende echtgenoot(e) naast je hebben liggen. Bij je hond klinkt het bijna schattig.
  7. Een dierenarts bezoek kan kostbaar zijn, dat is waar, maar wat dacht je van de kosten van een scheiding.
  8. Wandelen met je hond kan je ook hele leuke sociale contacten opleveren of andere contacten. Een vrouw met een leuke hond aan de lijn nodigt vaak meer uit om een praatje mee te maken dan een vrouw en een man die alleen meer met hun mobiel lopen te spelen.
  9. Soms wil je weleens even alleen zijn, Me Time, gewoon ff lekker niks, jouw hond begrijpt dat, die stuur je naar zijn plaats, mand of de tuin en die vermaakt zich daar gewoon tot het weer We Time is en dan komt hij weer blij en vrolijk aan gehuppeld om bijvoorbeeld zonder verdere verwachtingen heerlijk te knuffelen met jou op de bank 🙂 Mannen snappen die Me Time toch wat minder goed, vinden het vaak maar wat onzinnig.
Hond of Partner

Als jij de survey zou doen, Wat vindt jij erger, dat je hond wegloopt of dat je partner er vandoor gaat?

Ik zie graag jullie antwoord tegemoet in de commentaren box hieronder.

Groetjes Simone & nikita

Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen:

Nikita

Hondenliefhebber, dierenliefhebber. Certified natural dog trainer. Blogger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.